• Business

    Intercontinental: Έδωσε 3,4 εκατ. ευρώ για κτήριο γραφείων

    • NewsRoom
    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ

    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ


    Η εταιρεία επενδύσεων στον τομέα της ακίνητης περιουσίας Intercontinental International ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην απόκτηση ενός πολυτελούς κτηρίου γραφείων και καταστημάτων που βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο με συνολική επιφάνεια 2.719 τ.μ., για το οποίο κατέβαλε το ποσό των 3.412.000 ευρώ.

    Για την απόκτηση του εν λόγω κτηρίου η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών Intercontinental χρησιμοποίησε ίδια κεφάλαια, με την αρχική ετήσια μισθωτική απόδοση της επένδυσης να υπολογίζεται σε ποσοστό της τάξεως του 8,5%.

    Σημειώνεται ότι το ανεξάρτητο και αυτοτελές αυτό κτήριο βρίσκεται στη Γλυφάδα, επί της Λ. Βουλιαγμένης 152 και Στράβωνος 8-10. Είναι μοντέρνας αρχιτεκτονικής και αναγέρθηκε το 2005, με υψηλές προδιαγραφές και ποιοτικά υλικά, σε οικοπεδική έκταση προβολής, επιφανείας 1.200 τ.μ., όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

    Ακόμη, το κτήριο που εξαγόρασε η Intercontinental έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί στο μεγαλύτερο μέρος του και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα γραφειακά συστήματα, ενώ είναι πλήρως εκμισθωμένο στις μισθώτριες «HEMPEL» και «Salt Water Greece».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Όλο το σχέδιο των τραπεζών για τα ακίνητα που θα πάρουν από πλειστηριασμούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Αυτά είναι τα νέα ποσά σε Δημόσιο – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέα χρέη – μαμούθ 1,6 δισ. ευρώ και αύξηση των οφειλετών στην εφορία τον Ιανουάριο



    ΣΧΟΛΙΑ