• Business

    Apple και πάλι Apple: Τι δείχνει νέα έρευνα για το iPhone X

    • NewsRoom


    Λίγες μόλις ημέρες πριν αρχίσουν οι προπαραγγελίες για το πολυαναμενόμενο iPhone X της Apple, μία νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι η ζήτηση θα είναι μεν σημαντική, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή Bernstein, το 25% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνά της, όλοι κάτοχοι iPhone, απάντησαν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν το νέο μοντέλο.

    Η προσμονή για το iPhone X, το οποίο θα μπορεί κανείς να προπαραγγείλει από τις 27 Οκτωβρίου, έχει ήδη περιορίσει σημαντικά τη ζήτηση για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που κυκλοφόρησαν προσφάτως.

    Μάλιστα, η μετοχή της Apple είχε σημαντικές απώλειες την εβδομάδα που πέρασε, επηρεασμένη από τα σενάρια που έκαναν λόγο για καθυστερήσεις στην παραγωγή του iPhone X και χαμηλές πωλήσεις για τα iPhone 8.

    Η αλήθεια είναι πάντως ότι, σύμφωνα με την Bernstein, ο ενθουσιασμός για το iPhone X φαίνεται να είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική πρόθεση αγοράς στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Κίνα.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσοι χρήστες iPhone θα επιλέξουν το iPhone X των 999 δολαρίων, η συντριπτική πλειοψηφία θα επέλεγε και πάλι συσκευή της Apple.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός για τα iPhone8: Oι μπαταρίες «φουσκώνουν» – Η εταιρεία ερευνά τα περιστατικά
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απαισιοδοξία για το iPhone 8 βυθίζει τη μετοχή της Apple
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: iPhone: Η θήκη από τιτάνιο που κοστίζει περισσότερο και από το ακριβότερο μοντέλο (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ