ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προς την εξαγορά της Vice Media, φέρεται να κινείται ο Antenna Group, σύμφωνα με πηγές των New York Times. Από ότι φαίνεται δε, ο Αntenna δεν είναι ο μοναδικός δυνητικός αγοραστής που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη διεθνή εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ιδρύθηκε το 1994 και το 2017 έφτασε να αποτιμάται 5,7 δισ. δολάρια.
Όπως τονίζουν οι New York Times, δεν είναι βέβαιο ότι ο Antenna θα αγοράσει τη Vice, ούτε ότι θα υπάρξει γενικά κάποια συμφωνία. Εκπρόσωπος του Antenna αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στους New York Times.
Τι μεταδίδουν τα ξένα δίκτυα
Το Information είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι η Vice έχει προσλάβει συμβούλους για τη διερεύνηση πιθανής πώλησης της μονάδας παραγωγής, ενώ το CNBC μετέδωσε ότι ο όμιλος διερευνά την πώληση του συνόλου της επιχείρησης.
Η WSJ μετέδωσε ότι η Group Black εξετάζει επίσης ένα deal με τη Vice.
Σημειώνεται ότι ο Antenna συμμετείχε το 2021 μαζί με άλλους επενδυτές, όπως η Lupa Systems, η TPG, η TCV καθώς και η Sixth Street, σε γύρο χρηματοδότησης της Vice, που κατάφερε να συγκεντρώσει 135 εκατ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης
Όμιλος ANTENNA: Επεκτείνεται η συνεργασία με το Vice Media Group
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επτά Χρόνια για το Σπίτι του ΜΑΝΑ, το κατάμεστο Περιστύλιο του Ζάππειου για τον καθηγητή Sinclair, τα παραλειπόμενα από τον γάμο Χρυσής Βαρδινογιάννη-Νικολάου Ντε Γκρες, με άρωμα γυναίκας η συγκέντρωση της Παναθηναϊκής
- Στη Σαουδική Αραβία, τέλος Φλεβάρη η πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν για την Ουκρανία
- Φωτεινή Τσαλίκογλου: «Ο φόβος ενός ασυντρόφευτου θανάτου»
- Το πέρασμα της Eurobank στην Ινδία ξεκίνησε με την τράπεζα να αποκτά το δικό της τεχνολογικό hub
