ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε. εξέλεξε ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Μιχάλη Ανδρεάδη, μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κατόπιν της παραιτήσεως που υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Θεοδώρου.
Παράλληλα, τη θέση του κ. Ανδρεάδη ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο κ. Αιμίλιος Στασινάκης, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής, ο οποίος θα είναι το νέο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.
Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Θεοδώρου για τις υπηρεσίες του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κυρίους Ανδρεάδη και Στασινάκη στα νέα τους καθήκοντα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΤΑΔ: Προτιμητέος επενδυτής η κοινοπραξία «EVERGOOD – Γευσήνους» για τη μίσθωση της Ακτής Βουλιαγμένης – Επιβεβαίωση mononews
- Η Σαμπαλένκα «απογειώνεται» με Emirates
- Sony: Mega deal $3 δισ. με το ταμείο GIC για την εξαγορά μουσικών δικαιωμάτων
- Υποτροφία της Seanergy Maritime του Σταμάτη Τσαντάνη στο Alba

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.