• Business

    Νέος Commercial Director της Kaizen Gaming ο Νίκος Φλίγκος

    • NewsRoom


    Ο Νίκος Φλίγκος αναλαμβάνει τη θέση του Commercial Director της Kaizen Gaming, έχοντας την ευθύνη των αγορών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας. Με πολυετή εμπειρία στην εμπορική και οικονομική διεύθυνση πολυεθνικών όπως η Παπαστράτος, Coca-Cola Hellenic και Diageo, εντάσσεται στην ομάδα της Kaizen Gaming έχοντας ως τομέα ευθύνης τρεις αγορές στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται μέσω 2 brands: Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο και Betano στη Βουλγαρία.

    Την τελευταία δεκαετία, ο Νίκος Φλίγκος κατείχε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης στις εμπορικές λειτουργίες της Παπαστράτος έχοντας μεταξύ άλλων σχεδιάσει και υλοποιήσει την εμπορική στρατηγική της εταιρείας για τη μετάβαση στο IQOS ενώ το 2021 ανέλαβε επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας, Όμιλος Μούχαλη/Kiosky’s, μέχρι και την επιτυχημένη εξαγορά της από την Delivery Hero/eFood. To 2020 έλαβε το Χρυσό Βραβείο του Commercial Manager of the Year στα Ελληνικά Sales Excellence Awards.

    “Συμπληρώνοντας 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας μας, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, τόσο στις αγορές που έχουμε ήδη παρουσία όσο και σε νέες αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο. Κομβικό μέρος της ανάπτυξής μας είναι η επένδυση σε ανθρώπους που με την εμπειρία και τις επαγγελματικές δεξιότητες τους μας δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε θετικά στις αυξημένες προκλήσεις της εποχής ώστε να είμαστε σταθερά μια από τις κορυφαίες GameTech εταιρείες παγκοσμίως. Με την προσθήκη του Νίκου ενισχύουμε περαιτέρω την εμπορική μας στρατηγική και διευρύνουμε την ηγετική μας ομάδα”, σημείωσε ο Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer της Kaizen Gaming.

    Διαβάστε επίσης

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Επιβλήθηκαν πρόστιμα άνω των 16.000 ευρώ στα Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης

    Αύξηση 39,7% στις ελληνικές εξαγωγές προς την ΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ