ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο κενό ασφάλειας το οποίο επηρεάζει περίπου 50 εκατ. λογαριασμούς ανακάλυψε στην πλατφόρμα του το Facebook. Το κενό ασφάλειας επιτρέπει σε χάκερς να αναλάβουν τον έλεγχο των λογαριασμών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η οποία πάντως έσπευσε να καθησυχάσει τους χρήστες ότι το πρόβλημα έχει πλέον επιδιορθωθεί, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι διωκτικές αρχές.
«Από τη στιγμή που μόλις τώρα ξεκίνησε η έρευνα μας, πρέπει να εξακριβώσουμε κατά πόσον έγινε κατάχρηση των λογαριασμών αυτών ή αν υπήρξε πρόσβαση σε πληροφορίες» τόνισε η εταιρεία σε ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, περίπου 90 εκατομμύρια χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν ξανά στο Facebook.
O ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε πως συνεργάζεται με το FBI, η μετοχή της εταιρείας πάντως υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 3%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ένας στους τέσσερις χρήστες του Facebook διέγραψε την εφαρμογή από το κινητό;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Facebook θέλει να αποκτήσει πρόσβαση και στα τραπεζικά δεδομένα μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμας: €2,5 εκ. την ημέρα θα στοιχίσει το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Τα χρήματα πέφτουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε έπαυλη αξίας 29 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία!
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου