ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο κενό ασφάλειας το οποίο επηρεάζει περίπου 50 εκατ. λογαριασμούς ανακάλυψε στην πλατφόρμα του το Facebook. Το κενό ασφάλειας επιτρέπει σε χάκερς να αναλάβουν τον έλεγχο των λογαριασμών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η οποία πάντως έσπευσε να καθησυχάσει τους χρήστες ότι το πρόβλημα έχει πλέον επιδιορθωθεί, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι διωκτικές αρχές.
«Από τη στιγμή που μόλις τώρα ξεκίνησε η έρευνα μας, πρέπει να εξακριβώσουμε κατά πόσον έγινε κατάχρηση των λογαριασμών αυτών ή αν υπήρξε πρόσβαση σε πληροφορίες» τόνισε η εταιρεία σε ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, περίπου 90 εκατομμύρια χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν ξανά στο Facebook.
O ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε πως συνεργάζεται με το FBI, η μετοχή της εταιρείας πάντως υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 3%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ένας στους τέσσερις χρήστες του Facebook διέγραψε την εφαρμογή από το κινητό;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Facebook θέλει να αποκτήσει πρόσβαση και στα τραπεζικά δεδομένα μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση GPO: Αύξηση στην πρόθεση ψήφου για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 51,7% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Είμαστε έτοιμοι να τερματίσουμε τον πόλεμο – Άνοδος +2% στη Wall Street, υποχωρεί το πετρέλαιο
- Fuel Pass: Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία η ΠΝΠ – Πακέτο €300 εκατ. για καύσιμα και στήριξη πολιτών
- Κακοκαιρία Erminio: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.