• Business

    Νέο υπερκατάστημα Public – Νέο kid’s area – Νέες υπηρεσίες – Τι καλύτερο;

    Νέο υπερκατάστημα Public – Νέο kid’s area – Νέες υπηρεσίες – Τι καλύτερο;


    Υποδεχόμαστε το νέο υπερκατάστημα Public, στο Golden Hall, με μία απερίγραπτη χαρά.

    Το νέο αυτό κατάστημα, μεγέθους 3.200 τ.μ., καλύπτει κάθε ανάγκη στον τομέα της τεχνολογίας, του πολιτισμού, αλλά, και της ψυχαγωγίας. Ας εστιάσουμε όμως στην ψυχαγωγία, που μας έχει λείψει αρκετά τον τελευταίο χρόνο. Η πανδημία του Covid-19 μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλές πτυχές της ζωής μας. Όμως αυτό θα σταματήσει να ασκεί τόσο μεγάλη επίδραση πλέον, καθώς ο πληθυσμός έχει αρχίσει ή ακόμα και έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και η ανοσία έχει αρχίσει να επέρχεται.

    Οι μικροί μας φίλοι έχουν τώρα ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, τη διασκέδαση, την ξεγνοιασιά και το χαμόγελο. Μπορείτε πλέον να τους προσφέρετε αμέριστη χαρά, με μία απλή επίσκεψη στο νέο υπερκατάστημα Public, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο. Το νέο Kids’ area θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, με το μεγάλο τραπέζι που διαθέτει, σε σχήμα άπειρου, αλλά και με τις οθόνες touchscreen για διαδραστικό παιχνίδι. Φυσικά όμως δε διαθέτει μόνο αυτά. Στο Kids’ area θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε ξύλινα και λούτρινα παιχνίδια. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 3000 παιχνίδια! Ποιο θα είναι άραγε το νέο αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας, του βαφτιστηριού σας, του ανιψιού σας ή του εγγονιού σας; Αφήστε το να το ανακαλύψει μόνο του και σας διαβεβαιώνουμε πως θα το καταλάβετε.

    Και γιατί να μη νιώσετε και εσείς παιδιά ξανά, παίζοντας μαζί τους;

    Γνωρίζουμε την αδυναμία πολλών στα Playmobil και τα Lego. Γνωρίζουμε επίσης πόσο θα θέλατε να είχατε παιχνίδια, που δε φανταζόσασταν καν ότι υπάρχουν, όταν ήσασταν μικροί. Υπάρχουν όμως τώρα. Πάρτε καρέκλα και καθίστε αναπαυτικά. Ήρθε η ώρα για παιχνίδι. Νιώστε ξανά παιδιά κατασκευάζοντας πύργους από Lego ή δημιουργώντας ιστορίες με τα Playmobil. Άλλωστε το να παίζετε ρόλους με τα παιδιά σας, βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του χαρακτήρα τους.

    Πρέπει όμως να σας τονίσουμε να φροντίσετε να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας, ούτως ώστε να εξερευνήσετε και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς χώρους του νέου υπερκαταστήματος. Είτε είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή του ποδοσφαίρου είτε βιβλιοφάγοι, ο προορισμός είναι ένας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 3.200 τ.μ., μία επένδυση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε 3 ορόφους με πολλούς ξεχωριστούς χώρους, που σχετίζονται με το Gaming, τη βιβλιοθήκη/αναγνωστήριο και άλλα.

    Το Public όμως, θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους καταναλωτές δημιούργησε αρκετές νέες υπηρεσίες. Μία από αυτές είναι οι νέες ψηφιακές οθόνες, οι οποίες ενημερώνουν τους καταναλωτές τόσο για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, όσο και για τη διαθεσιμότητά του. Και επειδή δεν αρκούσε μόνο αυτό, έχει δημιουργήσει παράλληλα το in- store video shopping, την υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβής από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου, αλλά και την παραλαβή των προϊόντων από τα ειδικά σημεία εντός του καταστήματος! Τι; Νομίζατε πως τελείωσαν οι νέες υπηρεσίες; Ποτέ δεν είναι αρκετές! Γι’ αυτό το λόγο, στο νέο υπερκατάστημα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Same Day Store Pickup, όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας αυθημερόν, και την υπηρεσία Drive Up, για να παραλάβετε την παραγγελία σας ανέπαφα, στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου. Α! Και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τις ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο σας εξυπηρετεί!

    Υπάρχει κάτι καλύτερο άραγε από όλα αυτά; Το Public, μας πάει ένα βήμα μπροστά. Εσείς; Θα μείνετε πίσω;

    Διαβάστε ακόμη:

    Public – Media Markt: Το νέο μοντέλο ανάπτυξης για την επόμενη μέρα της πανδημίας – MononewsTV

    Ρόμπυ Μπουρλάς: «Έτσι χτίζουμε τα Public του μέλλοντος» – Τι είπε για ανατιμήσεις, Ελληνικό και ενοίκια

    Νέο Public στο Golden Hall: Μία πρότυπη εμπειρία αγορών

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ