• Business

    Νέα στρατηγική συνεργασία του Βασίλη Κάτσου της Pharmathen

    • NewsRoom
    Βασίλης Κάτσος. Πρόεδρος Pharmathen

    Βασίλης Κάτσος


    Μετά την πώληση μειοψηφικού ποσοστού του ομίλου Pharmathen στην ΒC Partners, ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας, Βασίλης Κάτσος προχωράει με ακόμα πιο γρήγορα βήματα στη γιγάντωση της επιχείρησής του. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε άλλη μία διεθνή συμφωνία του ομίλου Pharmathen με τον ισπανικό φαρμακευτικό όμιλο Alter. Η ελληνική – πολυεθνική εταιρεία αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση στη χώρα μας από τον Νοέμβριο 2015, των βρεφικών προϊόντων Nutriben.

    Μέσα από τη συνεργασία της με τον Όμιλο Alter, η Pharmathen ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της, ενισχύοντας τα καταναλωτικά προϊόντα για το φαρμακείο με αναγνωρισμένες βρεφικές τροφές, συνυφασμένες με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στην βρεφική διατροφή.

    Με αφορμή τη νέα συμφωνία συνεργασίας, ο Πρόεδρος της Pharmathen κ.Βασίλειος Κάτσος εξήγησε: «Η στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο Alter για την αντιπροσώπευση και προώθηση των βρεφικών προϊόντων Nutriben στην Ελλάδα, υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του ομίλου Pharmathen. Η συνεργασία αυτή, ενισχύει απόλυτα τον ομιλικό μας στόχο για τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς: τον εμπλουτισμό και τη διαφοροποίηση της προϊοντικής μας φαρέτρας, ώστε να προσφέρουμε ολοένα περισσότερες και διαφορετικές υψηλής αξίας επιλογές στην επιστημονική κοινότητα, τους ασθενείς και τους καταναλωτές στη χώρα και διεθνώς.».



    ΣΧΟΛΙΑ