• Business

    Νέα συλλογική ασφάλιση για τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ

    • NewsRoom
    ΑΔΜΗΕ

    ΑΔΜΗΕ


    Νέο πρόγραμμα ασφάλισης για τους εργαζομένους του ΑΔΜΗΕ ενεργοποιήθηκε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου. Το Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης ήταν όρος που περιλαμβανόταν στην τριετή Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που είχε υπογραφεί τον περασμένο Ιούνιο.

    Το Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης χρηματοδοτείται από ελληνική ασφαλιστική εταιρεία και καλύπτει τις ασφάλειες ζωής, ασθενείας / ατυχήματος, αλλά και νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Στο πρόγραμμα προβλέπεται και η επέκταση της κάλυψης στα άμεσα εξαρτώμενα οικογενειακά μέλη των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, αλλά και η συνέχιση της ισχύος του προγράμματος και μετά τη συνταξιοδότηση των ασφαλιζομένων, παρέχοντας ευνοϊκού όρους και για τα δύο σενάρια.

    Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, τόνισε ότι «Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται σε συνέχεια της αλλαγής της Συμφωνίας Μετόχων, η οποία διασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας έως ότου οι εργαζόμενοι θεμελιώσουν πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Όλα αυτά συνιστούν έμπρακτες εκφράσεις της εμπιστοσύνης των μετόχων του ΑΔΜΗΕ προς το προσωπικό της εταιρείας και της μέριμνας που επιδεικνύεται από τη διοίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή η γυναίκα άλλαξε τον κόσμο της εργασίας και πιθανότατα δεν την έχετε ακούσει ποτέ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Reuters: Ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα για να κερδίσει ψήφους

    MH ΧΑΣΕΤΕ: ΚΕΠ: Μπαίνουν στο σπίτι μας με ένα απλό κλικ



    ΣΧΟΛΙΑ