ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν προχωρά η εξαγορά της Axel Accessories από τον Όμιλο Intrafashion
Την απόφασή τους να μην προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της Axel Accessories από τον Όμιλο Intrafashion ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι διοικήσεις των δύο εταιρειών.
Σημειώνεται πως η εξαγορά του 100% των μετοχών της Axel Accessories από την Intrafashion είχε προσυμφωνηθεί από τον Ιούλιο του 2024.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΔΔΗΕ: Τα 7 λιμάνια από τα οποία ξεκινά ο εξηλεκτρισμός των πλοίων – Οι μελέτες που ολοκληρώθηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βέλγιο: Επεισόδια και στις Βρυξέλλες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών
- Τράπεζες: UBS και Eurobank Equities βλέπουν άνοδο με αιχμή Πειραιώς και Alpha Bank
- Καρυστιανού κατά Γεωργιάδη για το δείπνο στην Αθηναϊκή Λέσχη: «Ο πόλεμος που μου κάνετε είναι πολύ βρώμικος»
- Ο Ζελένσκι ζήτησε από τις γειτονικές χώρες να επιτρέψουν τη διέλευση ουκρανικών φορτίων σιτηρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.