• Business

    Ανάκληση για πάνω από 5.000 οχήματα ΒΜW στην Ελλάδα – Ποια μοντέλα αφορά

    • NewsRoom


    Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και ∆ιανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρές 3 (E46), 5 (E39) και X5 (E53).

    Η ανάκληση αφορά σε 5.489 οχήματα, παραγωγής μεταξύ των ετών 1999 – 2003, στα οποία απαιτείται να γίνει προληπτικός έλεγχος του αερόσακου οδηγού και αντικατάσταση εάν είναι απαραίτητο.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

    Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

    Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες / κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW HELLAS AE, ή µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site www.bmw.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fraport: Υπογράφηκε η σύμβαση με την ΕΛΑΣ για τα 14 αεροδρόμια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 14 τρόποι για να μειώσεις στο μισό τα έξοδά σου και να σου περισσέψει και κάτι στο τέλος του μήνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jim Sage: «Παραμένει» πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum



    ΣΧΟΛΙΑ