ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της εταιρίας, η MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτριο Κατραβά, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Η MLS, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον κ. Κατραβά για την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Στο ίδιο πλαίσιο αναδιοργάνωσης, τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόριος Φίλος, ο οποίος, σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία εργαζόμενος στη θέση του Γενικού Διευθυντή σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.
«Η MLS καλωσορίζει τον κ. Φίλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του», καταλήγει η ανακοίνωση.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.