• Business

    Μιχάλης Τσαμάζ: Να πώς θα ισχυροποιήσω τον ΟΤΕ με 1,3 δισ. που έχω στο “πορτοφόλι” μου

    Μιχάλης Τσαμάζ.. OTE

    Μιχάλης Τσαμάζ. Ετών 56. Επικεφαλής ΟΤΕ


    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, είναι αποφασισμένος να εκσυγχρονίσει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό με πολύ πιο γρήγορα βήματα από ό,τι στο παρελθόν. Έχει στο “πορτοφόλι” του 1,3 δισ. ευρώ, τα οποία θα τα ρίξει όλα για να επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου αλλά και στην αύξηση των ταχυτήτων σε Internet, κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

    Μιχάλης Τσαμάζ. Ετών 56. Επικεφαλής ΟΤΕ
    Μιχάλης Τσαμάζ. Ετών 56. Επικεφαλής ΟΤΕ

    Όπως εξήγησε στην ομιλία του στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του οργανισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα: “Μας αναλογεί το 60% των συνολικών επενδύσεων της αγοράς τηλεπικοινωνιών. Δε σταματήσαμε καθόλου, ούτε και μέσα στην κρίση. Μόνο την περασμένη πενταετία, οι επενδύσεις μας στη χώρα ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ. Για την επόμενη τετραετία, υλοποιούμε επενδύσεις ύψους 1,3 δισ. ευρώ δημιουργώντας τα δίκτυα του μέλλοντος και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών. Έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, πολλά μεγαλεπήβολα σχέδια για επενδύσεις σε δίκτυα Νέας Γενιάς. Εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι ο μόνος που πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις είναι ο Όμιλος ΟΤΕ”.

    Όσον αφορά το δίκτυο Νέας Γενιάς, ο πρόεδρος του ομίλου δήλωσε πως επενδύει σταθερά και με επιχειρηματική λογική έτσι ώστε οι οπτικές ίνες να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

    optical-fibre-results-nail-world-network-cables-photo-fiber-optic-cables

    “Όλα γίνονται για τους πελάτες. Για τους ανθρώπους που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα δίκτυα και τις νέες ταχύτητες για να αλλάξουν τον κόσμο γύρω μας. Και τους πελάτες δεν τους ενδιαφέρει η υποδομή, το πώς δουλεύει μια υπηρεσία, αλλά η τελική υπηρεσία”, τόνισε, σχολιάζοντας: “Η δική μας ευθύνη είναι τα δίκτυά μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους που αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και σε λογικές τιμές”.

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τον ορισμό νέου Προέδρου στην ΕΕΤΤ, αναφέροντας σχετικά: “Έχει δύσκολο έργο, γιατί μετά από κενό ενάμισι έτους τα ανοικτά θέματα έχουν συσσωρευτεί και πλέον είναι πιεστικά”.

    Η συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή, αυξημένο κατά 25% σε σχέση με πέρυσι, το οποίο θα καταβληθεί στις 6 Ιουλίου από την Τράπεζα Πειραιώς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ote-perithoria-anodou-337-dini-goldman-sachs-gia-ti-metochi/55812

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/google-ke-amazon-pagonoun-ta-schedia-tous-sto-londino-en-anamoni-tou-dimopsifismatos/55840

     



    ΣΧΟΛΙΑ