ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρά ανοδικά κινείται στη μετασυνεδριακή διαδικασία η μετοχή της μετοχές της Meta, μητρικής του Facebook, η οποία ανακοίνωσε κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, παρά τα απογοητευτικά έσοδα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.
Ειδικότερα, η Meta ανακοίνωσε κέρδη 2,72 δολάρια ανά μετοχή έναντι πρόβλεψης για κέρδη 2,56 δολάρια ανά μετοχή.
Αντίθετα τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στο τρίμηνο στα 27,91 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι πρόβλεψης για 28,2 δισ. δολάρια.
Οι ημερήσιοι ενεργοί χρήστες διαμορφώθηκαν στα 1,96 δισεκατομμύρια έναντι πρόβλεψης για 1,95 δισ., ενώ αντίθετα οι Μηνιαίοι Ενεργοί Χρήστες (MAU) διαμορφώθηκαν στα 2,94 δισ. έναντι πρόβλεψη για 2,97 δισ., σύμφωνα με το StreetAccount.
Για το δεύτερο τρίμηνο, το Facebook προέβλεψε έσοδα από 28 έως 30 δισεκατομμύρια δολάρια, μετά την εκτίμηση των 30,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων των αναλυτών που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv. Η εταιρεία είπε ότι το guidance αντικατοπτρίζει τις συνεχείς τάσεις από το πρώτο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένης της ήπιας αύξησης των εσόδων που συνέπεσε με τον πόλεμο στην Ουκρανία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Μαρκόπουλος στο mononews: Τι θα κάνουμε για την καύσιμα – Ανύπαρκτη η αξιοπιστία του Τσίπρα, ας αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του ο Σαμαράς
- Α. Καππάτου: «Η υπνοθεραπεία δεν είναι για αναδρομές σε άλλες ζωές» – Όλη η αλήθεια και οι κίνδυνοι πίσω από τον σάλο
- Allwyn: Τρεις οίκοι μετρούν το πλήγμα από τη Βραζιλία – Οι τιμές στόχοι και τα σενάρια
- Πλανητικά προβλήματα, ελληνική πολιτική μικρόνοια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.