• Business

    Meta: Ξεκινά το Meta Verified σε Instagram και Facebook στις ΗΠΑ – Οι νέες χρεώσεις

    Mark Zuckerberg

    Mark Zuckerberg


    Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία εγκαινιάζει το Meta Verified στις ΗΠΑ, την μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία για την επαλήθευση και ταυτοποίηση των λογαριασμών των χρηστών στο Instagram και το Facebook .

    Το Meta Verified κοστίζει 11,99 δολάρια το μήνα για το web και 14,99 δολάρια το μήνα  για Android και iOS.

    «Το Meta Verified κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σήμερα», δήλωσε ο Zuckerberg την Παρασκευή στο Meta Channel στο Instagram. «Μπορείτε να αποκτήσετε σήμα, προληπτική προστασία πλαστοπροσωπίας και άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών», πρόσθεσε.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αναμονής για τη συνδρομητική υπηρεσία online από σήμερα. Εκτός από τη μηνιαία αμοιβή, οι χρήστες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

    Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης, θα πρέπει να προσκομίσουν την ταυτότητα τους με την φωτογραφία τους, πριν εγκριθεί η συνδρομή τους. Απαιτείται επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Οι συνδρομητές Meta Verified δεν θα μπορούν να αλλάξουν το όνομα του προφίλ τους, τη φωτογραφία, το όνομα χρήστη ή την ημερομηνία γέννησής τους, εκτός εάν είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν ξανά τη διαδικασία επαλήθευσης.

    Το Meta Verified λειτούργησε δοκιμαστικά για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, σε μια μικρή ομάδα χρηστών σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, με τα σχόλια να είνα ανάμεικτα. Η Meta ανακοίνωσε πως έλαβε υπόψιν την κριτική προκειμένου να κάνει την υπηρεσία πιο εύχρηστη.

    Πάντως, η μετοχή της Meta σημειώνει την Πέμπτη ισχυρές απώλειες άνω του 3% στη Wall Street.



    ΣΧΟΛΙΑ