• Business

    Messaritis Ανανεώσιμες: Ανέλαβε φωτοβολταϊκό έργο 500kW στη Λάρισα

    • NewsRoom
    φωτοβολταικα


    Ένα ακόμη έργο της εταιρίας «ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ» ανέλαβε η «Messaritis Ανανεώσιμες», στην περιοχή της Λάρισας. Το νέο έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία είναι δυναμικότητας 500kW και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της μελέτης, προμήθειας και κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η εταιρεία.

    Σημειώνεται ότι το έργο θα μελετηθεί, κατασκευασθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο τρίτο φορέα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου IEC62446:2016.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, η συνεχής παρουσία της Messaritis Ανανεώσιμες εξακολουθεί να αναγνωρίζεται από την αγορά, με αποτέλεσμα να ενισχύεται και η εμπιστοσύνη της στην εταιρεία. Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ότι μόλις στο πρώτο τρίμηνο του 2019, η Messaritis Ανανεώσιμες έχει ήδη συμβασιοποιήσει προς κατασκευή (EPC) 5MW νέων έργων. Κάποια από αυτά ανήκουν σε θεσμικούς επενδυτές, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει ότι πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια ως εταιρία, αναφορικά με την οικονομική της ευρωστία και τη δυνατότητα να παραδίδει εμπρόθεσμα και άρτια τα έργα που αναλαμβάνει.

    Υπενθυμίζεται ότι η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και πληθώρας άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τριπλάσια απόδοση για τις νέες φωτοβολταϊκές μονάδες το 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Quest: Εξαγόρασε 7 φωτοβολταϊκούς σταθμούς έναντι 4,32 εκατ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλαστικά Κρήτης: Αγοράζει το 51% εταιρείας φωτοβολταϊκών



    ΣΧΟΛΙΑ