ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση σε όλα τα βασικά μεγέθη της καταγράφει σε ετήσια βάση η Mermeren Kombinat AD Prilep στο εννεάμηνο του 2021.
Τα έσοδα από πωλήσεις, τα κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT), τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) και τα καθαρά κέρδη για το γ΄ τρίμηνο της χρήσης 2021 και σε σωρευτική βάση, καθώς και τα αντίστοιχα συγκριτικά μεγέθη της περσινής περιόδου έχουν όπως παρακάτω:

Ο δανεισμός τής εταιρείας την 30/09/2021 περιορίσθηκε στις 308 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο καθαρός δανεισμός είναι αρνητικός, ύψους 18,8 εκατομμυρίων δραχμών.
Οπως επισημαίνεται και στην Εκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου γιά το Α’ εξάμηνο 2021, η εταιρεία έχει προσαρμόσει την λειτουργία της στο περιβάλλον τής πανδημίας Covid-19 και ήδη από το Γ’ τρίμηνο του 2020 έχει αρχίσει να ξεπερνά τις συνέπειές της.
Το αυξημένο κόστος κόστος καυσίμων επιβάρυνε στο σύνολο του εννεαμήνου το κόστος παραγωγής προ αποσβέσεων κατά περίπου 3%, ποσό που απορροφήθηκε πλήρως λόγω των αυξημένων πωλήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Τουρνάς: Οι καιρικές συνθήκες την Τετάρτη θα μοιάζουν με εκείνες κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι
- Καναδάς: Κάρνεϊ και Τραμπ εντείνουν τις εμπορικές συνομιλίες – «Όλες οι επιλογές στο τραπέζι» για τους δασμούς 50%
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν αν οι Χούθι απειλήσουν τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα
- Bitcoin: Άλμα προς τα 67.000 δολάρια με «καύσιμο» το Clarity Act – Ράλι 12,6% για την Coinbase
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.