• Mandola Rosa Villas: Ονειρεμένες και ασφαλείς διακοπές με την υπογραφή της Grecotel

    Δημοσιεύτηκε:

    Την απόλυτη εμπειρία διακοπών προσφέρει στους επισκέπτες του το Mandola Rosa της Grecotel.

    Το πολυτελές resort, που βρίσκεται στις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης, κουβαλάει τη μαγεία μιας άλλης εποχής που γοητεύει τον επισκέπτη καθώς αποπνέει ρομαντισμό, κομψότητα και την πολυτέλεια του μέτρου.

    Στο Mandola Rosa, όλα συμβαίνουν φυσικά και αυθόρμητα. Οι επισκέπτες αισθάνονται από την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι τους και οι εργαζόμενοι, από κάθε πόστο, προλαβαίνουν κάθε επιθυμία με χαμόγελο γνήσιας ευγένειας.

    Με θέα στο απέραντο γαλάζιο και τις ονειρεμένες αμμώδεις παραλίες της Κυλλήνης, το Mandola Rosa προσφέρει ένα μοναδικό «καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα». Με την ασφάλεια και την ηρεμία που προσφέρει η φύση, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει αξιοποιώντας το μεράκι και βαθιά τους εμπειρία οι άνθρωποι της Grecotel.

    Το Mandola Rosa μαγεύει τον επισκέπτη. Το όνομα του σημαίνει «ροζ αμυγδαλιά», σαν αυτές που ανθίζουν στην Αρχαία Ολυμπία. Είναι αναμφίβολα το πιο αριστοκρατικό resort της Πελοποννήσου και δεσπόζει σε ένα τοπίο που καθηλώνει, μέσα σε ένα καταπράσινο πευκόδασος που καταλήγει σε χρυσαφένια αμμουδιά της θάλασσας του Ιονίου. Και ο επισκέπτης ξεκινά ένα στη φαντασία, γεμάτο αναμνήσεις, ρομαντισμό και τη γοητεία της Belle Époque.

    Το συγκρότημα της Grecotel στην Κυλλήνη είναι και ο παράδεισος των παιδιών. Με παιχνίδια χωρίς τέλος στην χρυσαφένια αμμουδιά, βουτιές στα κύματα και στις πισίνες και στο τέλος αποκαμωμένα από το παιχνίδι να γεύονται μία φέτα δροσερό καρπούζι…

    Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα εκπληκτικά πρωινά στις ροζ βεράντες, ελαφρά γεύματα τα μεσημέρια. Και τα βράδια, με τη δύση, γεύονται τις κουζίνες του κόσμου, σε ένα ταξίδι γεύσεων υψηλής γαστρονομίας στα εστιατόρια του resort, όπου τηρούνται οι αποστάσεις.

    Δεν είναι όμως μόνο το Mandola Rosa, είναι οι 24 βίλες μπροστά στη θάλασσα για εκείνους που θέλουν να ζήσουν μια κορυφαία εμπειρία διαμονής. Με αναβαθμισμένες ανέσεις και υπηρεσίες, ξεχωριστή επίπλωση και διακόσμηση αναβιώνουν την διαχρονική κομψότητα της Belle Époque. Εξαιρετικά άνετοι χώροι και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες.

    Κάθε βίλα είναι ξεχωριστή.

    Η Villa Marble ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της απόλυτης άνεσης, συνδυάζει την κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ. Διαθέτει ένα ευρύχωρο και μεγαλόπρεπο master υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, αλλά τραπεζαρία με το σαλόνι δίπλα στην πισίνα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

    Η Villa Iolas βρίσκεται στην άκρη ενός αμμόλοφου και προσφέρει συναρπαστική θέα στην χρυσαφένια παραλία και το Ιόνιο πέλαγος. Μία αριστοκρατική βίλα για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα. Περιλαμβάνει μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα, ιδιωτική πισίνα και ένα υπαίθριο τζάκι κι όλα αυτά πάνω σε δάπεδα από φυσική πέτρα που φέρνουν την αίσθηση της φύσης μέσα στο χώρο.

    Η Villa Delos εμπνευσμένη από την αρμονία και τη μεγαλοπρέπεια της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής, ξεχωρίζει για τη μοναδική της πολυτέλεια. Γύρω από ένα εντυπωσιακό αίθριο, την καρδιά αυτής της κατοικίας, ξεδιπλώνεται η ταυτόχρονα λειτουργική διαρρύθμισή της για την απόλυτη αίσθηση άνεσης. Δύο υπνοδωμάτια με δικά τους πολυτελή μπάνια και η συγκλονιστική θέα της θάλασσας από το σαλόνι και την τραπεζαρία με το ατμοσφαιρικό τζάκι, συμπληρώνουν την απόλυτη πολυτέλεια.

    Kι αν η παρέα ή η οικογένεια είναι λίγο μεγαλύτερη, η Grand Villa On the Beach, με πέντε υπνοδωμάτια, αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή. Στα 700 τμ «κατοικεί» η ανυπέρβλητη κομψότητα που απογειώνεται στην αγκαλιά της πυκνής βλάστησης και των εξωτικών φοινίκων, ακριβώς πάνω στη χρυσή αμμουδιά. Διαθέτει και ιδιωτική πισίνα, ενώ περιβάλλεται από πολυεπίπεδους φροντισμένους κήπους.

    Για εκείνους που προτιμούν πιο σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές, το Royal Pavillion αποτελεί την ιδανική κατοικία, με μοντέρνο design και διακόσμηση που θυμίζει παραθαλάσσια κατοικία της Μεσογείου. Ιδανική για όσους ψάχνουν άνεση, στυλ, πολυτέλεια και απόλυτη προστασία της ιδιωτικότητάς τους, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια-σουίτες, μοναδική επίπλωση, κήπο με σκεπαστό σαλόνι εξωτερικού χώρου και ιδιωτική πισίνα με θέα στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου.

    Τέλος, η Villa Nostalgia, που βρίσκεται σε μια ονειρική τοποθεσία, διαθέτει δύο ξεχωριστές εισόδους, μεγάλα σαλόνια και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια και έναν ξεχωριστό χώρο για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης στο υδρομασάζ. Χαλαρώστε στο άνετο υπαίθριο καθιστικό και απολαύστε τον ελληνικό ήλιο σε όποια από τις δύο ιδιωτικές πισίνες επιλέξετε στον κήπο της πολυτελούς κατοικίας ή ακολουθήστε το ιδιωτικό μονοπάτι με σκαλιά και οδηγηθείτε στην θάλασσα.

    Πέραν όμως από τη μοναδική θέση τους, το ειδυλλιακό τοπίο και τα σχεδιαστικά ή χωροταξικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν, οι βίλες αποτελούν μια πραγματικά ιδανική επιλογή διακοπών όχι μόνο για ζευγάρια και παρέες, αλλά και για την οικογένεια, καθώς διαθέτουν δικό τους κήπο, πισίνα και χωριστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και προστασία.

    Μάλιστα, για τον Αύγουστο το Mandola Rosa προτείνει μια σειρά από ειδικές προσφορές για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα όλων, την εποχή ακριβώς που το έχουμε ανάγκη περισσότερο. Έτσι, προσφέρει ειδικές τιμές, δωρεάν διανυκτερεύσεις, καθώς και όλα τα a la carte εστιατόρια δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι, μετά το μπάνιο, τη βόλτα, τις δραστηριότητες της ημέρας, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και συγκλονιστικές παραδοσιακές ή εξωτικές γεύσεις σε όλα τα a la carte εστιατόρια του resort ή στο family style grill: εξαιρετικό ασιατικό ή περουβιανό στο L’ Orient, fine dinning στο συγκλονιστικό Cap Voyage, bella Italia και Magna Grecia στην Πλατεία του Oasis. Και, επιπλέον, κάθε βίλα έχει τη δική της καμπάνα (gazebo) στη θάλασσα, ενώ για τις μεγάλες βίλες η Grecotel μπορεί να οργανώσει ειδικά events ή και να φροντίσει να υπάρχει αποκλειστικός chef, masseur, ακόμη και σκάφος ή yacht. Ποιος μπορεί να πει όχι στο όνειρο;

    Τα εκπληκτικά πακέτα διακοπών, τις προσφορές Αυγούστου, καθώς και το πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στο rivieraolympia.com