ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 7,3% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 αύξηση 12,8%, παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023 στο λιανικό εμπόριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, καταγράφηκε επίσης αύξηση 12,8% στον τζίρο σε σχέση με τον Νοέμβριο, ενώ ο γενικός δείκτης όγκου αυξήθηκε κατά 12,7% σε μηνιαία βάση.
Επίσης, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023 παρουσίασε αύξηση 3,6%.
Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 3,1%.
Δείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το λιανεμπόριο
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Περιμένουμε μειωμένες αρχικές τιμές σε 1.500 προϊόντα από τον Μάρτιο
ΟΠΕΚΑ: Τηλέφωνο για βόμβα στο κτίριο στην Πατησίων
Τράπεζα Πειραιώς: Πρόβλεψη για σημαντική τόνωση της επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nova: Μεγάλος χορηγός στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
- Βρετανία: Κινητικότητα στην αγορά ομολόγων- Συγκρατημένα κέρδη στον FTSE
- Ρωσία: Ανανεώνεται η θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Γκερασίμοφ για άλλα πέντε χρόνια
- Βρετανία: Συμφωνία επικεντρωμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, υπέγραψαν Τραμπ και Στάρμερ
