• ζευγάρι αυτοκίνητο

    Business

    Leasing Αυτοκινήτου: Online από το κινητό σου!

    • NewsRoom

    Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτοκίνητο; Σε τρομάζουν οι τιμές που παίζουν στην αγορά; Τα έξοδα συντήρησης και το service; Αναρωτιέσαι αν το αυτοκίνητο είναι τελικά μια καλή επένδυση; Αν όλες αυτές οι ερωτήσεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου, ήρθε η ώρα να απαντηθούν.

    Η αλήθεια είναι πως η ευκολία, η ασφάλεια, η εξοικονόμηση ενέργειας και η άνεση που προσφέρει ένα νέο αυτοκίνητο συνιστούν αρκετά σημαντικούς λόγους για να ενδώσεις στην απόκτησή του.

    Όμως, οι τιμές είναι, αυτή τη στιγμή, υψηλές, ενώ αν αναλογιστεί κανείς και τα έξοδα συντήρησης, τις έκτακτες ανάγκες του, καθώς και την άμεση πτώση στην αξία μεταπώλησής του από την πρώτη κιόλας στιγμή, η αγορά αυτοκινήτου αποδεικνύεται μία μάλλον παράτολμη επένδυση πια.

    Γιατί leasing;

    Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν, τα τελευταία χρόνια, στραφεί στη λύση της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου. Αυτής της πρακτικής που είναι ευρέως γνωστή και στη χώρα μας ως leasing αυτοκινήτου. Γιατί πέρα από τις προσιτές του τιμές, το leasing προσφέρει την ευελιξία, την ανεμελιά και την άνεση που όλοι πλέον αναζητούμε.

    Με το leasing, λοιπόν, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα απόλυτα καινούργιο αυτοκίνητο, με τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί και να το χρησιμοποιήσει για 3 έως 5 χρόνια, χωρίς να χρεωθεί επιπλέον ούτε μία φορά για κάτι πέρα από το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμά του.

    Τα πλεονεκτήματα

    #1 Τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση, σέρβις, ελαστικά, 24/7 υποστήριξη… όλα σε ένα all inclusive μίσθωμα!
    Πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα του αυτοκινήτου σου, το μόνο που θα πρέπει να πληρώνεις είναι τα καύσιμά του ή την ενέργεια αν είναι ηλεκτρικό.

    #2 Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι πάντα στη διάθεσή σου. Αλλάζοντας αυτοκίνητο κάθε 3 έως 5 χρόνια μπορείς να απολαμβάνεις την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν οι τελευταίες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση και να διαμορφώνεις παράλληλα πιο σφαιρική άποψη για αυτή, δοκιμάζοντας διαφορετικά μοντέλα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

    #3 Το αυτοκίνητο ακολουθεί τους ρυθμούς της ζωής σου και όχι το αντίθετο. Με το leasing, το αυτοκίνητό σου μπορεί να προσαρμόζεται ευκολότερα στις αλλαγές που αναπόφευκτα συμβαίνουν στη ζωή μας.. Έτσι, αν επιλέξεις τώρα ένα μικρό τζιπ για να φεύγεις κάθε Σαββατοκύριακο εκτός πόλεως, μπορείς να το αλλάξεις μετά από τη λήξη του συμβολαίου σου με ένα οικογενειακό αυτοκίνητο για να χωρέσεις με άνεση την οικογένειά σου και όλες τις αποσκευές σας.

    #4 Το αυτοκίνητό σου είναι, και στην περίπτωση του leasing, δικό σου. Το leasing μπορεί να σημαίνει «μίσθωση» αυτοκινήτου, όμως και πάλι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σχεδιάζεις και ορίζεις εσύ, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από εσένα για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Κι αν λατρέψεις κάποια σου επιλογή, μπορείς να το αγοράσεις, όταν το συμβόλαιό σου λήξει και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή.

    leasing αυτοκινήτου

    Και τώρα που πείστηκες να εξερευνήσεις τον κόσμο του leasing, μάθε και για τον πιο γρήγορο, εύκολο και έξυπνο τρόπο να το κάνεις: το Avis Easy Leasing! Η Avis σου προσφέρει το αυτοκίνητο των ονείρων σου μέσα από λίγα μόλις κλικ από την ηλεκτρονική σου συσκευή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο myavis.gr να βρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς αξιοποιώντας τα Avis Easy Leasing Top Deals και να σχεδιάσεις το συμβόλαιο σου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Ορίζοντας πχ τα ετήσια χλμ χρήσης, επιλέγοντας αν θα δώσεις προκαταβολή ή όχι ώστε να διαμορφωθεί το ύψος του μηνιαίου μισθώματος που σε βολεύει, καθώς επίσης επιλέγοντας το χρώμα αυτοκινήτου που θέλεις από τις διαθέσιμες επιλογές. Παράλληλα, θα ενημερωθείς αυτόματα για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του. Και όλα αυτά ηλεκτρονικά! Από την επιλογή και την κατάθεση των δικαιολογητικών, μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου και την πληρωμή!

    Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες στο myavis.gr και απόκτησε σήμερα κιόλας το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι άμεσα και εύκολα!