ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νικηφόρος Φρατζέσκος αναλαμβάνει νέος Διευθυντής Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Λανακάμ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η ανακοίνωσή της ΛΑΝΑΚΑΜ
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΛΑΝΑΚΑΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 14.07.2025, όρισε, ως νέο Διευθυντή Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρείας, τον κ. Νικηφόρο Φρατζέσκο του Νικολάου, με ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του την 14η Ιουλίου 2025, σε αντικατάσταση του κ. Δημήτριου Σπανόπουλου.
Ο κος Νικηφόρος Φρατζέσκος διαθέτει πάνω από τριάντα (30) χρόνια εμπειρίας σε θέματα λογιστικής και φορολογικής συμμόρφωσης των επιχειρήσεων όλων των κλάδων.
Διαβάστε επίσης
Στάρμερ: Συνάντηση με τον Τραμπ στη Σκωτία στα τέλη Ιουλίου
ΗΠΑ: Οι δασμοί Τραμπ στη Βραζιλία ανεβάζουν τις τιμές στο χυμό πορτοκαλιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον «αστερισμό» των αξιολογήσεων η ελληνική οικονομία το 2026 – Ποδαρικό της DBRS με επαναβεβαίωση της επενδυτικής βαθμίδας ΒΒΒ
- Προτάσεις με φαβορί και Over
- Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο που σχεδιάζουμε αποτελεί μια έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
- Νέα πρόταση 20 δισ. δολαρίων του Τραμπ για την ασφάλιση των πλοίων στον Περσικό Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.