Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό

Media

Κορονοϊός: To Netflix μειώνει κατά 25% τον ρυθμό μεταβίβασης δεδομένων στην Ευρώπη

Comments

Η εταιρεία Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μειώσει τον ρυθμό μεταβίβασης δεδομένων (δυαδικός ρυθμός εξυπηρέτησης) σε όλες τις μεταδόσεις ροής (streaming) της πλατφόρμας στην Ευρώπη, μειώνοντας στην πράξη την κίνηση κατά 25% στα ευρωπαϊκά της δίκτυα, με σκοπό να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνομιλίες μεταξύ του Ευρωπαίου Επιτρόπου Εσωτερικής Αγοράς και Ψηφιακής Πολιτικής, Τιερί Μπρετόν και του διευθύνοντος συμβούλου της Netflix, Ριντ Χάστινγκς.

Ο Μπρετόν είχε προτρέψει χθες την πλατφόρμα συνεχούς ροής βίντεο να χαμηλώσει την ποιότητα ανάλυσης των βίντεο της για να αποφευχθεί η συμφόρηση στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Ελληνική Ακτοπλοΐα: Αναζητούνται χρηματοδοτικά εργαλεία και επενδύσεις έως και 5 δισ. ευρώ για την ανανέωση του στόλου
METLEN: Στο επίκεντρο η M Technologies – Ισχυρές προοπτικές από την άμυνα
Πλοίο δέχθηκε επίθεση ανοιχτά του Ομάν
Τουρκία: Περιορίζει τη διέλευση εμπορικών πλοίων προς τη Μαύρη Θάλασσα μετά τις επιθέσεις
Κέρκυρα: Απαγόρευση απόπλου σε πλοίο με 26 επιβάτες λόγω μηχανικής βλάβης
Δημήτρης Κοκκίνης: Ο καπετάνιος που πλοήγησε το σκάφος του Οδυσσέα στην Ιθάκη
Globus Maritime (Γιώργος και Αθανάσιος Φειδάκης): Κέρδη 5,1 εκατ. δολάρια στο εξάμηνο
Μαύρη Θάλασσα: Η πιο επικίνδυνη θαλάσσια ζώνη για την εμπορική ναυτιλία, στο στόχαστρο πλοία και πληρώματα