ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Klarna ανέστειλε την προγραμματισμένη εισαγωγή της, ούσα η τελευταία εταιρεία που διακόπτει τα σχέδια της για δημόσια εγγραφή, αφού οι δασμοί της κυβέρνησης Tραμπ συγκλόνισαν την αγορά.
Ένα roadshow για την επιχείρηση ψηφιακών πληρωμών είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα, αλλά τώρα αναβάλλεται, ανέφερε η Wall Street Journal, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Η σουηδική fintech είχε ως στόχο να τιμολογήσει την IPO στις αρχές Απριλίου, ανέφερε το Bloomberg τον Μάρτιο. Στόχευε σε αποτίμηση άνω των 15 δισ. δολαρίων στην εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Η Klarna είναι περισσότερο γνωστή για την προσφορά της σε δάνεια buy-now, pay-later, τα οποία συνήθως επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν μια αγορά και να χωρίσουν τις πληρωμές τους σε ίσες, άτοκες δόσεις. Η Klarna έχει 93 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές και συνεργάζεται με περισσότερους από 675.000 εμπόρους, σύμφωνα με την κατάθεση του Μαρτίου.
Εκπρόσωπος της Klarna αρνήθηκε να σχολιάσει.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Καλεί τους ξένους να επενδύσουν στις ΗΠΑ – Τι αναφέρει για τα αντίποινα της Κίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom
- Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας: η μοναξιά χωρίς άλλοθι
- Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για εργασία και επιχειρηματικότητα – Το νέο πακέτο δράσεων της ΔΥΠΑ
- Βιομηχανία: Αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα το σχέδιο στήριξης του ενεργειακού κόστους