ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αγορά βιομηχανικής μονάδας, στην βορειοανατολική Βουλγαρία (General Toshevo), μέσω της θυγατρικής της LOULIS MEL – BULGARIA EAD, ανακοίνωσε η εταιρεία “Μύλοι Λούλη”. Όπως σημειώνεται, ο μύλος βρίσκεται στην εύφορη περιοχή του Dobrich, όπου παράγονται τα καλύτερα βουλγάρικα σιτηρά, σε απόσταση μόλις 13 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ρουμανία, είναι κατασκευής του 2015, αλεστικής δυναμικότητας 100 τόνων / 24ωρο με αποθηκευτική δυνατότητα 4.500 τόνων σταριού και βρίσκεται σε οικόπεδο 21.000 τ.μ.
Η αγορά πραγματοποιήθηκε έναντι ποσού 2,25 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από ίδια διαθέσιμα.
Η ελληνική εισηγμένη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, μετά από 10 έτη, επιστρέφει στην αγορά των Βαλκανίων με παραγωγική μονάδα, της οποίας σκοπός είναι να εξυπηρετήσει τις αγορές της Βουλγαρίας και Ρουμανίας. “Οι αγορές αυτές είναι δυναμικά αναπτυσσόμενες με αυξανόμενες απαιτήσεις για ποιοτικά άλευρα, τις οποίες η εταιρεία σκοπεύει να καλύψει. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται στις διεθνείς αγορές τόσο μέσω εξαγωγών όσο και επενδύσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα