ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευής της πεζογέφυρας από σήμερα, 26 Αυγούστου έως τις 9 Οκτωβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στον Άλιμο.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα ισχύουν παράλληλα οι κάτωθι ρυθμίσεις:
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως 100 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,
Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Εναλλακτικές διαδρομές:
Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά στο ύψος της Πλ. Βεργωτής – δεξιά Κων/νου Καραμανλή (κατά μήκος περιβόλου Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού) – αριστερά Περγάμου – δεξιά Λ. Ελ. Βενιζέλου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.
Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά Λ. Αλίμου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέθανε ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με βροχή η τελευταιά Κυριακή του Αυγούστου – Πού θα βρέξει
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτογραφίες σοκ: Έτσι δρούσαν οι δολοφόνοι του Φιλοπάππου (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας από Ουάσινγκτον: Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Η λογική της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν βοηθάει
- ΕΧΑΕ: Απέκτησε επιπλέον 20% του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας
- Υπερταμείο κατά Αράπογλου: Δεν πωλείται η Μαρίνα Καλαμαριάς – Παραπλανητικές οι φωτογραφίες στο φυλλάδιο του Δήμου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου στα Ιωάννινα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.