• Business

    Κι όμως το ανεμοδαρμένο Mega αντέχει και … “σκοράρει” στα νεανικά κοινά!

    • NewsRoom


    Τι αν κι αν δεν μεταδίδει πια δελτία ειδήσεων και η ενημερωτική του ζώνη έχει κονιορτοποιηθεί! Τι κι αν παίζει πια μόνο επαναλήψεις σειρών! Το Mega κρατάει γερά και στην prime time ζώνη κάνει διπλάσια νούμερα σε σχέση με τα άλλα κανάλια, κατακτώντας με άνεση την πρωτιά στα νεανικά κοινά.

    Tην Τετάρτη στην prime time ζώνη το MEGA “έγραψε” ποσοστό 22,3%, με τον ΑΝΤ1 να φτάνει ασθμαίνοντας στο 12,4%, την ΕΡΤ1 με 11,6% ( ελέω Champions League βεβαίως βεβαίως, μη νομίζετε ότι έγινε κανένα θαύμα!) και  το Star στο 11,1%.

    Εκεί όμως που το ταλανισμένο Mega σαρώνει είναι στα νεανικά κοινά, καθώς σύμφωνα με τη Nielsen, πήρε άνετα την πρωτιά στην προτίμηση των τηλεθεατών 15-44 ετών.

    nielsen mega

    Tην ίδια ώρα οι άνθρωποι που συνεχίζουν να μοχθούν και να φέρνουν έσοδα στο κανάλι, παραμένουν απλήρωτοι εξαιτίας των δεσμευμένων -από τις τράπεζες- λογαριασμών, αλλά και σε πλήρη άγνοια αφού ουδεμία ενημέρωση υπάρχει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

    Την Τετάρτη οι υπάλληλοι του τεχνικού, διοικητικού και δημοσιογραφικού τμήματος του Mega πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και υπενθυμίζοντας την αξία της πολυφωνίας στην ελληνική τηλεόραση. Τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν αναπάντητα ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει καμία στήριξη και υπεράσπιση -είτε εσωτερική είτε εξωτερική- στους πραγματικούς “εργάτες” του Μεγάλου Καναλιού.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/diamartiria-etita-ergazomenon-mega-sti-vouli-pics/77959



    ΣΧΟΛΙΑ