ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και το “Καλάθι των παιχνιδιών”, προκειμένου κάθε οικογένεια να μπορεί να αγοράσει σε προσιτές τιμές ένα παιχνίδι, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Ο υπουργός τόνισε ότι τα προϊόντα που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» έφτασαν τα 1.277 ενώ ανέφερε ότι δόθηκε εξάμηνη παράταση για το «Καλάθι του νοικοκυριού», ενώ υπενθύμισε ότι από 13 Δεκεμβρίου ξεκινάει και το «Καλάθι των Χριστουγέννων» με βασικά προϊόντα για κάθε γιορτινό τραπέζι.
«Η προσπάθειά μας να μειωθούν σε σταθερή βάση οι τιμές των καταναλωτικών προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι σαφές ότι έχει αποτέλεσμα», είπε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης
Motor Oil: Συνεχίζει τη στήριξη στο Εκκοκκιστήριο & Φυτώριο Αμυγδαλέζας
Η SICAR ανακοινώνει συμφωνία επένδυσης στον Όμιλο Surprice Cars
Η AWS ανακοινώνει το πρώτο ευρωπαϊκό Outpost Testing Lab στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη
- H Genco Shipping «θα εξετάσει» την νέα πρόταση της Σ. Παληού και του Π. Παππά με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων
- Οι τρεις προϋποθέσεις για να ενεργοποιηθεί το έκτακτο πακέτο μέτρων για τις επιπτώσεις του πολέμου – Γιατί θα έρθει μετά το τέλος Μαρτίου
- Η παγκόσμια ειρήνη της Καρυστιανού, ο καημός του Κουτσούμπα, τα πτυχία του Λοβέρδου, το φυστικοβούτυρο κι ένα κιτ επιβίωσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.