ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει «ευγνώμων» για τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο Ίλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «παρατράβηξε» την κριτική του εναντίον του μέχρι πρότινος στενού συμμάχου του.
«Ο πρόεδρος είδε την ανάρτηση που έκανε ο Ίλον σήμερα το πρωί και είναι ευγνώμων», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Η εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν είχε ξεκινήσει να επανεξετάζει κάποια από τις πολλές συμβάσεις που έχουν συνάψει οι εταιρείες του Μασκ με το ομοσπονδιακό κράτος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται τρεις πηγές, ο Τραμπ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Μασκ αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε μετανιωμένος για κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Δεν διευκρίνισε ωστόσο σε ποιες αναρτήσεις αναφερόταν.
Μετά τη «μεταμέλεια» του Μασκ, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα New York Post: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που το έκανε αυτό».
Διαβάστε επίσης:
Λος Αντζελες: Ηρεμία μετά την πρώτη νύχτα απαγόρευσης κυκλοφόρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Χώνος στη Σητεία
- Τζόρτζια Μελόνι: Προανήγγειλε ανώτατο όριο ξένων μαθητών στις σχολικές τάξεις στην Ιταλία
- Τραμπ: Η Αψίδα του Θριάμβου που σχεδιάζει θα μετατραπεί σε στρατιωτικό συγκρότημα με drones και ελεύθερους σκοπευτές
- Ιράν: Ενημερώθηκε πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επαναλάβουν τις επιχειρήσεις εναντίον της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.