ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφαλίσης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 με εκπροσώπους της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης- Περίθαλψης) και των Ενώσεων των εργαζομένων στον Τύπο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΕΔΟΕΑΠ και των Ενώσεων για το πλαίσιο των ρυθμίσεων που εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή, σχετικά με τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς του.
Το πλαίσιο των ρυθμίσεων θα δοθεί για έγκριση στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στις καταστατικές διατάξεις του, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Yπουργείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αξιολόγηση: «Έκλεισαν» τα εύκολα, άφησαν για τον Δεκέμβριο τα δύσκολα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπρόσωπος των θεσμών: Στόχος να κλείσει η γ’ αξιολόγηση μέχρι το τέλος του 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΥΠΟΙΚ: Προβλέψεις για υπερπλεόνασμα 1,8 δισ. ευρώ το 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Σε θετικό έδαφος επέστρεψε ο S&P 500, στις 52.000 ο Dow Jones – Περιορίζονται οι πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές
- Δημοσκόπηση Marc: Στο 30,4% η ΝΔ με προβάδισμα 14,6 μονάδων, στο 15,8% η ΕΛΑΣ – Μείωσε στις 3,4 μονάδες τη διαφορά το ΠΑΣΟΚ
- Ευρωαγορές: Άλμα 1% για τον FTSE 100, κέρδη και για DAX και CAC 40 παρά τις πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές
- Πούτιν: Οι πρόσφατες ουκρανικές επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια δεν προκάλεσαν σημαντικές ζημιές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.