ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, ανακοινώνει την απομάκρυνση του Οικονομικού Διευθυντή της, κ. Σωτήρη Κουκιά, με ισχύ από τις 24 Φεβρουαρίου 2025.
Η απόφαση αυτή, που ελήφθη από τη διοίκηση της εταιρείας, εντάσσεται στο πλαίσιο στρατηγικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της οργανωτικής δομής και τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής ηγεσίας της.
Κατά τη μεταβατική περίοδο, ο κ. Kartlos Edilashvili, Acting CEO, θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής του διαδόχου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΤΑΔ: Πούλησε το 25% της Μαρίνας ΖΕΑΣ στην D-Marin
Λίνος Λέκκας: O βετεράνος της Citi στο στόχαστρο της μεγαλύτερης τράπεζας του Άμπου Ντάμπι
Νίκος Τσάκος (ΤΕΝ): Παραγγελία 9 πλοίων Shuttle Tanker αξίας $1,3 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Σταθερή η ανεργία σε Ευρωζώνη και ΕΕ τον Ιούνιο – Συνεχίζεται η πτώση σε ετήσια βάση
- Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά στο «Άγιος Ανδρέας» – Ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ οι ζημιές
- ΤτΕ: Νέα μικρή μείωση στο περιθώριο επιτοκίου δανείων και καταθέσεων
- Αυτοκινητόδρομος Πάτρας – Πύργου: Στην κυκλοφορία από αύριο στις 12:00 – Οι τιμές των διοδίων, τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
