ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτοτελές κτίριο, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, στο Κολωνάκι, απέκτησε η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο απόκτημα έχει δύο προσόψεις υψηλής αισθητικής, τόσο επί της Χάρητος αρ.3 όσο και επί της Σπευσίππου αρ.6. Ως εκ τούτου διαθέτει ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους. Το κτίριο είναι πολυτελώς ανακαινισμένο και διαθέτει 2 εισόδους (μία από κάθε οδό). Αποτελείται από 5 επίπεδα συνολικής επιφάνειας 838τ.μ. και είναι πλήρως εκμισθωμένο σε 5 διαφορετικούς ενοικιαστές (γραφεία και καταστήματα).
Η αντικειμενική αξία του ακινήτου είναι 3.159.618,53 ευρώ. Το τίμημα της αγοραπωλησίας ανήλθε σε 2.450.000,00 ευρώ. Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα Ίδια Κεφάλαια.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, κος Μάριος Αποστολίνας, δήλωσε σχετικά: “Με την κίνηση αυτή, επιτυγχάνουμε 3 στόχους. Πρώτον, την επιθυμητή αύξηση των γραφειακών χώρων στο χαρτοφυλάκιό μας. Δεύτερον, την επικέντρωση σε αυτοτελή κτίρια σε μια ιδιοκτησιακά κατακερματισμένη πρωτεύουσα. Τέλος, την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στο Κολωνάκι, περιοχή που θα διαδραματίσει καίριο ρόλο τα ερχόμενα χρόνια”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Intercontinental International: Απέκτησε ακίνητο στο Καστρί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intercontinental International: Απέκτησε 2 διαμερίσματα στην Πλάκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Κεραμέως: Στο 7,4% η ανεργία – Περίπου 600.000 άνθρωποι βρήκαν δουλειά τα τελευταία επτά χρόνια
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ μετά το δημοσίευμα της WSJ: «Κρίμα, πάντα ήταν πολύ ευγενική»
- Τουρκία: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών από την 1η Νοεμβρίου
- Ιεράπετρα: Απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με λεία 140.000 ευρώ – Συνελήφθη 60χρονος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.