ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιβατική κίνηση στις αερομεταφορές παγκοσμίως αυξήθηκε κατά 30% τον Μάιο από το πολύ χαμηλό επίπεδο του Απριλίου, καθώς οι αεροπορικές εταιρίες μείωσαν τις τιμές για πτήσεις εσωτερικού κατά 23% κατά μέσο όρο για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να επιστρέψουν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA).
«Οι αεροπορικές εταιρίες χρειάζονται ρευστό λόγω της κρίσης και προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους επιβάτες να επιστρέψουν προσφέροντας χαμηλά ναύλα», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IATA Μπράιαν Πιρς σε διαδικτυακή παρουσίαση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκύρος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη δασική πυρκαγιά στην Ατσίτσα – Άνεμοι πάνω από 7 μποφόρ στην περιοχή
- Meteo: Ριπές ανέμου άνω των 100 χλμ/ώρα σε Πεντέλη, Κάρυστο και Τήνο (χάρτης)
- Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές σε Νέα Μηχανιώνα και Ξηροπόταμο Σαμοθράκης
- Πώς θα μπορούσε να μοιάζει η οικονομική απομόνωση του Ιράν που σχεδιάζει ο Μπέσεντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.