ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία ολοκλήρωσε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών Y/KNOT Invest A.E. τη συμμετοχή της με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση boot 2026 που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 25 Ιανουαρίου 2026 στο Düsseldorf Γερμανίας. Η έκθεση αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες και επιδραστικές διεθνείς διοργανώσεις στον χώρο του yachting, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο επαγγελματίες, brands και decision makers από όλο τον κόσμο με επίκεντρο την καινοτομία, την τεχνολογία και τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον της θάλασσας και της ναυτιλιακής εμπειρίας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Düsseldorf η εταιρεία παρουσίασε έξυπνες λύσεις ιδιοκτησίας στόλου, καθώς και νέες προτάσεις στον τομέα του charter σκαφών, προωθώντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας αγοράς που μεταβάλλεται και ωριμάζει διεθνώς, αναδεικνύοντας τη δυναμική που δημιουργείται όταν η καινοτομία συνδέεται με πραγματική προστιθέμενη αξία.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας, Μαρίνα Νικολάου συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Michael Amme όπου συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, καθώς και η αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Tο περίπτερο της εταιρείας επισκέφθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και της διοργάνωσης, καθώς και πελάτες, εκπρόσωποι ναυπηγείων και συνεργάτες της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Βιολάντα: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την έκρηξη
Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Ρίχνουμε το βάρος στην πρόληψη για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.