• Business

    Η PUMA έκλεψε την παράσταση στη Marathon Expo 2023

    • NewsRoom

    Η εβδομάδα της έκθεσης του 40ου επετειακού Μαραθωνίου της Αθήνας έκλεισε με μεγάλη επιτυχία για την PUMA.

    Η εταιρεία έλαβε μέρος στη Marathon Expo 2023 (από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. Η έκθεση και το περίπτερο της PUMA έγιναν σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου, αλλά και όλων των φίλων του αθλητισμού.

     

    Η εταιρεία παρουσίασε στο περίπτερό της τη συλλογή των κορυφαίων δρομικών υποδημάτων της. Η οικογένεια NITRO λοιπόν έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού, με τα Fast-R Nitro Elite και τα Fast-FWD Nitro Elite να είναι οι «πρωταγωνιστές».

    Τα δύο αγωνιστικά μοντέλα της PUMA αποτελούν σήμα κατατεθέν για τους elite δρομείς, προσφέροντάς τους υψηλές τεχνολογίες, όπως ο αφρός NITRO και το PWRPLATE, για ταχύτητες άλλου επιπέδου την ώρα του αγώνα.

    Η παρουσία της PUMA στην έκθεση ενισχύθηκε επίσης από την επίσκεψη των elite αθλητών της εταιρείας στο περίπτερο. Οι top-tier δρομείς έδωσαν τα τελευταία tips στα μέλη της ομάδας και στο κοινό που παρευρέθηκε στο περίπτερο για την ώρα του αγώνα.

    Φυσικά, οι αθλητές αναφέρθηκαν και ανέλυσαν τις χρήσεις και τις τεχνολογίες των μοντέλων της οικογένειας NITRO. Ανάμεσα στους αθλητές βρέθηκε και ο φετινός νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του Μαραθωνίου, Παναγιώτης Καραΐσκος.

    Στο περίπτερο έδωσαν το παρών και οι παρακάτω αθλητές της PUMA: Γιώργος Σταμούλης, Ματίνα Νούλα, Ντενίσα Μπάλα, Αναστασία Τσουρουκτζή, Παναγιώτης Μπουρίκας, Παναγιώτης Πετρουλάκης, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Χάρης Ξενιδάκης, Γιάννης Τοροσιάν, Νικόδημος Νικολακέας, Κωνσταντίνος Βελτσής και Χρήστος Παπαδογεώργος.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μέσα από 40 δυνατές στιγμές

    Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Σήμερα το μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ – Ανοιχτή πρόσκληση για όλους με δράσεις και εκπλήξεις

    F1 Las Vegas: Ναός τζόγου και ταχύτητας!