ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ideal Holdings γνωστοποίησε ότι η OHA LLP και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες θα προβούν σε πρόσθετη επένδυση στην ίδια κατηγορία μετοχών, αυξάνοντας τη συμμετοχή τους στο Εταιρικό Όχημα («CV») στο 25%, με πρόσθετη καταβολή €41 εκατ. σε μετρητά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η IDEAL Holdings («η Εταιρεία», RIC: IDEr.AT, Bloomberg: INTEK GA), σε συνέχεια των ανακοινώσεών της, στις 05.03.2025 και 15.04.2025, ανακοινώνει ότι η OHA (UK) LLP και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες («OHA») άσκησαν το δικαίωμά τους, βάσει της Συμφωνίας Επένδυσης, να προβούν σε πρόσθετη επένδυση στην ίδια κατηγορία μετοχών, αυξάνοντας τη συμμετοχή τους στο Εταιρικό Όχημα («CV») στο 25%, με πρόσθετη καταβολή €41 εκατ. σε μετρητά.
Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω επένδυση, θα ενισχύσουν περαιτέρω την ταμειακή θέση της IDEAL Holdings.
Το CV κατέχει σήμερα σχεδόν το σύνολο των επενδύσεων της IDEAL Holdings, οι οποίες περιλαμβάνουν: (i) attica Department Stores, (ii) Byte, Adacom, Bluestream («ICT») και (iii) Μπάρμπα Στάθης & Χαλβατζής.
Περαιτέρω, μέσω του CV, η OHA διατηρεί δικαίωμα συνεπένδυσης με την IDEAL Holdings, υπό μειοψηφική συμμετοχή, έως και επιπλέον €200 εκατ. εντός της επόμενης διετίας, υποστηρίζοντας τα σχέδια ανάπτυξης και στρατηγικής επέκτασης της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Eurobank: Αγορά 1,84 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 6,55 εκατ. ευρώ
Τιμές ενέργειας: Στα 158,35 ευρώ/μεγαβατώρα σήμερα- Ρεκόρ επταμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΑΠ: Η ιστορία ενός κορυφαίου brand – Από τα πρώτα «προπατζίδικα» στην Allwyn
- Θάνος Πλεύρης: Όσοι μαζεύτηκαν στην κρουαζιέρα στη Γάζα, είναι με τη Χαμάς – Πήγαν για τα βιντεάκια του TikTok
- Βασίλης Καρακουλάκης (Propel Shipping): Αντίμετρα της Κίνας προκαλούν αναταράξεις στις ναυτιλιακές αγορές
- Προεδρικό Μέγαρο: Συνάντηση Μητσοτάκη με Τασούλα – Πρέπει να διαφυλάξουμε το χαρακτήρα του Αγνώστου Στρατιώτη
