ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ideal Holdings γνωστοποίησε ότι η OHA LLP και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες θα προβούν σε πρόσθετη επένδυση στην ίδια κατηγορία μετοχών, αυξάνοντας τη συμμετοχή τους στο Εταιρικό Όχημα («CV») στο 25%, με πρόσθετη καταβολή €41 εκατ. σε μετρητά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η IDEAL Holdings («η Εταιρεία», RIC: IDEr.AT, Bloomberg: INTEK GA), σε συνέχεια των ανακοινώσεών της, στις 05.03.2025 και 15.04.2025, ανακοινώνει ότι η OHA (UK) LLP και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες («OHA») άσκησαν το δικαίωμά τους, βάσει της Συμφωνίας Επένδυσης, να προβούν σε πρόσθετη επένδυση στην ίδια κατηγορία μετοχών, αυξάνοντας τη συμμετοχή τους στο Εταιρικό Όχημα («CV») στο 25%, με πρόσθετη καταβολή €41 εκατ. σε μετρητά.
Τα αντληθέντα κεφάλαια από την εν λόγω επένδυση, θα ενισχύσουν περαιτέρω την ταμειακή θέση της IDEAL Holdings.
Το CV κατέχει σήμερα σχεδόν το σύνολο των επενδύσεων της IDEAL Holdings, οι οποίες περιλαμβάνουν: (i) attica Department Stores, (ii) Byte, Adacom, Bluestream («ICT») και (iii) Μπάρμπα Στάθης & Χαλβατζής.
Περαιτέρω, μέσω του CV, η OHA διατηρεί δικαίωμα συνεπένδυσης με την IDEAL Holdings, υπό μειοψηφική συμμετοχή, έως και επιπλέον €200 εκατ. εντός της επόμενης διετίας, υποστηρίζοντας τα σχέδια ανάπτυξης και στρατηγικής επέκτασης της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Eurobank: Αγορά 1,84 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 6,55 εκατ. ευρώ
Τιμές ενέργειας: Στα 158,35 ευρώ/μεγαβατώρα σήμερα- Ρεκόρ επταμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καφούνης: Το λιανικό εμπόριο «ψάχνει» εξτρά τζίρο 750 εκατ. ευρώ το Q4
- TSMC: Έφοδος σε κατοικίες 75χρονου πρώην στελέχους – Κατηγορείται για διαρροή μυστικών στην Intel
- Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών για τον Προϋπολογισμό 2026
- Προσωπικός Αριθμός: Τι αλλάζει από τον Νοέμβριο στις νέες ταυτότητες και τι ισχύει για όσους έβγαλαν ήδη