ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο βήμα για την είσοδό της στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρείας ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥΣΑΚΙΟΥ Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα η Motor Oil.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η νεοϊδρυθείσα εταιρεία TEFORTO HOLDINGS LIMITED, 100% θυγατρική της ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥΣΑΚΙΟΥ Α.Ε. με έδρα στην Κύπρο, απέκτησε το 85% του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΤΕΦΑΝΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Η τελευταία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2014 και διαθέτει τρεις άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για ισάριθμα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα συνολικής ισχύος 9,4 MW.
Η ΣΤΕΦΑΝΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. θα προχωρήσει στην υλοποίηση των τριών προαναφερθέντων αιολικών πάρκων με συνολικό εκτιμώμενο κόστος κατασκευής Ευρώ 12 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Οδύσσεια»: Προβλέψεις για εισπράξεις $200 εκατ. για το παγκόσμιο ντεμπούτο της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
- Θερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 19 Ιουλίου – Τι ισχύει για τις τιμές
- ΕΚΤΕΡ: Νέα σύμβαση 68,6 εκατ. για τη δεύτερη φάση του Infinity Porto Heli
- Wall Street: Νέες πιέσεις για τον Nasdaq και τις τεχνολογικές μετοχές – Βουτιά 7,5% για τη Netflix
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.