• Business

    Η εταιρεία εσωρούχων της Ριάνα βλέπει το χρηματιστήριο με αποτίμηση 3 δισ. δολάρια

    • Bloomberg
    Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Ριάνα

    Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Ριάνα


    Η τραγουδίστρια Ριάνα που εξελίχθηκε σε δυναμική επιχειρηματία εξετάζει το ενδεχόμενο αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO) της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty, με εκτιμώμενη αποτίμηση 3 δισ. δολάρια ή και περισσότερο, αναφέρει το bloomberg.

    Η Savage X Fenty συνεργάζεται με τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Goldman Sachs και Morgan Stanley, σύμφωνα με πληροφορίες. Η δημόσιο προσφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του έτους κατά τις πηγές.

    Οι εκπρόσωποι των Savage X Fenty, Goldman Sachs και Morgan Stanley δεν σχολίασαν το θέμα.

    Η επιχείρηση συγκέντρωσε 125 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την εταιρεία Neuberger Berman, όπου συμμετείχαν οι προηγούμενοι επενδυτές της, L Catterton, Avenir Growth Capital, Sunley House Capital Management και Marcy Venture Partners του Jay-Z, σύμφωνα με τον πάροχο δεδομένων PitchBook.

    Η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι γεννήθηκε στα Μπαρμπάντος και υπέγραψε συμβόλαιο με την Def Jam records το 2005, κυκλοφορώντας μια σειρά από άλμπουμ γεμάτα επιτυχίες την επόμενη δεκαετία.

    Στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνονται επίσης η εταιρεία μακιγιάζ Fenty Beauty, η οποία έκανε πάταγο όταν λάνσαρε τα προϊόντα της το 2017, καθώς και η Fenty Skin.

    Αυτές οι δύο εταιρείες, μαζί με τη Savage X Fenty, παρέχουν προϊόντα σε πελάτες που συχνά δεν βρίσκονται στο target group των παραδοσιακών εταιρειών της βιομηχανίας.

    Η Fenty Beauty, για παράδειγμα, διαθέτει περισσότερες από 40 αποχρώσεις μέικ απ — μια πολύ ευρύτερη παλέτα από το συνηθισμένο — ενώ η Savage X διαθέτει μεγέθη από XS έως 4XL.

    Μάλιστα, η Savage X Fenty επεκτείνεται τώρα και με δικά της καταστήματα, σε πέντε τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων του Culver City, της Καλιφόρνια και του Λας Βέγκας, εκτός από την ιστοσελίδα της.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ριάνα: Προχωρά στο άνοιγμα καταστημάτων λιανικής με τα δημοφιλή εσώρουχα Savage X Fenty

    Η Ριάνα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά



    ΣΧΟΛΙΑ