ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και μέλος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ελπινίκη (Έλπη) Πετράκη, αναδείχθηκε πρόεδρος της WISTA International.
Η Έλπη Πετράκη είναι και πρόεδρος της WISTA Hellas και διαδέχθηκε στην προεδρία την Δέσποινα Παναγιώτου – Θεοδοσίου.
Ο πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ, Χαράλαμπος Σημαντώνης, σχολιάζοντας το γεγονός, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Συγχαρητήρια, σε μια προσωπικότητα που αξίζει !!”
Η Ελπινίκη Πετράκη είναι Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (EENMA), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος. Έχει πάντα ως στόχο να ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία στους οργανισμούς και να υποστηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλους τους τομείς ναυτιλίας.
Πιστεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την καινοτομία προς όφελος του ιδίου και του περιβάλλοντος.
Διαβάστε επίσης
Η Έλπη Πετράκη και πάλι πρόεδρος της WISTA Hellas
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Ήπια κέρδη για τα μεγάλα χρηματιστήρια – Στο +2,83% η μετοχή της Bayer
- «Είσαι ό,τι φοράς»: Μια σπουδαία έκθεση με την… αύρα της Σοφίας Κοκοσαλάκη
- Βαιντέλ (AfD): Πρέπει να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας για να συμφωνήσει στο τέλος του πολέμου
- Εισαγωγέας της Changan στην Ελλάδα, o όμιλος Βασιλάκη
