• Business

    Οι εκδηλώσεις Δεκεμβρίου στα Public

    • NewsRoom
    Public


    Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στα Public, προσφέροντάς μας έμπνευση και προβληματισμό!

    Επίκαιρες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και περιφέρεια, για να μας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

    Τατιάνα Αβέρωφ
    Silver Alert, Εκδόσεις Μεταίχμιο
    Δευτέρα 4/12 και ώρα 20:30 | Public Café Συντάγματος

    Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Τατιάνας Αβέρωφ, «Silver Alert», τη Δευτέρα 4/12, στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

    Κωνσταντίνος Τασούλας – Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
    Χίλντα Παπαδημητρίου – Συγγραφέας και μεταφράστρια

    Συντονίζει η υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας στις εκδόσεις Μεταίχμιο, Ελένη Μπούρα.

    Η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Η δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Περικλή Γαλάνη

    Ένα γραφικό κεφαλοχώρι θαμμένο στα βουνά της Ηπείρου, ο Παράδεισος Ιωαννίνων, βρίσκεται ξανά στη δημοσιότητα όταν εξαφανίζεται μυστηριωδώς η όμορφη Κασσάνδρα, σύζυγος τοπικού παράγοντα-επιχειρηματία.

    Ένας έντιμος, δυναμικός και μάλλον μονόχνοτος αστυνομικός της Ασφάλειας Ιωαννίνων, ο αστυνόμος Περικλής Γαλάνης, έχει αναλάβει να εξιχνιάσει μια δύσκολη υπόθεση ληστειών σε εκκλησίες όλης της περιφέρειας, απ’ όπου κάνουν φτερά ανεκτίμητοι βυζαντινοί θησαυροί και ασημένια κειμήλια.

    Ένας αναπάντεχος φόνος, καθώς και η πίεση της αγροτικής γιατρού Μαρίας Λάζου, αναγκάζουν τον αστυνόμο Γαλάνη να αναλάβει ταυτόχρονα τις τρεις φαινομενικά άσχετες υποθέσεις – με απρόβλεπτες, επικίνδυνες και ενίοτε κωμικοτραγικές συνέπειες.

    Ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει τη δράση και το σασπένς της αστυνομικής πλοκής με το χιούμορ και τη διεισδυτική ματιά στα ανθρώπινα και στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επαρχίας.

    “Οι άνδρες της Σήμανσης συνέχιζαν να μαζεύουν τα σπασμένα τζάμια από́ το πάτωμα και να τα ξεσκονίζουν με τα πινέλα τους, ψάχνοντας για δακτυλικά́ αποτυπώματα. «Προσέξτε καλά  μην κοπείτε! » είπε ο Γαλάνης. «Τη βάψαμε αν πέσουν αίματα στα τεκμήρια».

    Κατέβηκε με έναν πήδο από́ το στασίδι και στάθηκε σε μια γωνιά́ εποπτεύοντας σκεφτικός τον χώρο. Ωραίος χώρος, υποβλητικός, οι τοίχοι ζωγραφισμένοι από́ το πάτωμα ως το ταβάνι –διά χειρός κάποιου ξακουστού́ αγιογράφου του δέκατου έβδομου αιώνα, όπως τους πληροφόρησε νωρίτερα ο παπάς–, το δε χρυσό́ τέμπλο ήταν σκαλισμένο με παραστάσεις και σύμβολα από́ τη Δευτέρα Παρουσία, έργο μοναδικής τέχνης, οι πιστοί́ έρχονταν από́ όλη την επικράτεια να το θαυμάσουν.

    Όχι όμως πια. Ο Γαλάνης κούνησε το κεφάλι του με θλίψη ανάμεικτη με οργή́. Οι διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει όλες τις εικόνες από́ το τέμπλο, που τώρα έχασκε σαν το στόμα ξεδοντιασμένης γριάς. Και όχι μόνο από́ το τέμπλο. Συνολικά́, κάπου εκατό́ φορητές εικόνες και ιερά́ κειμήλια είχαν κάνει φτερά́ από́ το ξωκλήσι…”

    Συλλογικό έργο
    Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες, Ελληνοεκδοτική
    Τρίτη 5/12 και ώρα 19:00 | Αίθουσα Public Συντάγματος

    Τα Public και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες», την Τρίτη 5/12 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

    Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης – Συγγραφέας & Επιμελητής του βιβλίου
    Μηνάς Βιντιάδης – Δημοσιογράφος & Συγγραφέας
    Παναγιώτης Κατσαρούπας – Ψυχολόγος

    Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η σκηνοθέτης και ηθοποιός Βάνα Πεφάνη. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Λίτσα Τόσκα.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες αποτελούν αγαπημένα αναγνώσματα, καθώς αναδεικνύουν σπάνιες στιγμές ανθρωπιάς, έντασης, μοναξιάς αλλά και ελπίδας, πλημμυρίζοντάς μας με το εκτυφλωτικό, λυτρωτικό φως τους. Αποδυναμώνουν τα επιφανειακά και επίπλαστα και φωτίζουν βαθιές ρωγμές της ψυχής και αναμνήσεις.

    Ο συλλογικός τόμος Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες συγκεντρώνει ανέκδοτα χριστουγεννιάτικα διηγήματα γραμμένα από τριάντα τέσσερις γνωστούς Έλληνες συγγραφείς. Πρόκειται για κείμενα που «ζωντανεύουν» στιγμές και εικόνες των εορταστικών ημερών και διαπνέονται από βαθύ ανθρωπισμό. Γράφτηκαν για να μεταδώσουν στους αναγνώστες το πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς και τη θρησκευτικότητα και τη μυσταγωγία των ημερών.

    Στον συλλογικό τόμο έγραψαν οι συγγραφείς:

    Γιώργος Γκόζης, Βασίλης Γκουρογιάννης, Γεράσιμος Δενδρινός, Φίλιππος Δ. Δρακονταειδής, Γιώργος Χ. Θεοχάρης, Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης, Κατερίνα Καριζώνη, Νίκος Κατσαλίδας, Μαρία Κουγιουμτζή, Πασχάλης Λαμπαρδής, Κώστας Λογαράς, Στέφανος Μίλεσης, Πολύνα Γ. Μπανά, Γιάννης Δ. Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Μπούρας, Τόλης Νικηφόρου, Σιδέρης Ντιούδης, Γιάννης Πανούσης, Γιάννης Πατσώνης, Βάλτερ Πούχνερ, Δήμητρα Π. Πυργελή, Έρη Ρίτσου, Λιάνα Σακελλίου, Λεύκη Σαραντινού, Ελένη Σαραντίτη, Μαρία Σκιαδαρέση, Θανάσης Σκρουμπέλος, Χρύσα Σπυροπούλου, Αλέξης Σταμάτης, Κώστας Στοφόρος, Ευαγγελία Τότσκα, Μάκης Τσίτας, Φίλιππος Φιλίππου, Άγγελος Χαριάτης.

    Άννα Κανδαράκη
    Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε, εκδόσεις Ψυχογιός
    Τρίτη 5/12 και ώρα 20:30 | Public Café Συντάγματος

    Τα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Κανδαράκη, «Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε», την Τρίτη 5/12, στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Τον βοήθησα, αρχικά με ερωτήσεις, υποθέσεις και απαλή φωνή. Με χειρουργικές κινήσεις, τόσο προσεχτικά όσο όταν πας να αγγίξεις ένα μισάνοιχτο όστρακο, που με το που το πλησιάζεις κλείνει, ήθελα να τον προσεγγίσω, να μάθω την ιστορία του.

    Ήξερα ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσα να τον χάσω. Αυτό είναι πάντα ένα από τα βασικά που δουλεύουμε στην ψυχοθεραπεία. Να μαλακώσουμε τις άμυνές μας, να καταλάβουμε ότι να λυγίζεις δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη.

    Θραύσματα και μονοπάτια που έχουν συναντηθεί μέσα στη θεραπευτική αίθουσα ενώθηκαν και συνέθεσαν αυτές τις διαδρομές, με μοναδικό σκοπό εκείνος που θα τις διαβάσει να συναντήσει τον εαυτό του, τον διπλανό του, το παιδί ή τον γονιό του, εκείνον που επέλεξε να περπατήσουν μαζί και εκείνον που άφησε πίσω αλλά τον κουβαλάει μέσα του.

    Συχνά πιάσετε τον εαυτό σας να ψάχνει ποιος φταίει, η επικριτική μαμά, ο απόμακρος μπαμπάς, ο ασυνεπής πρώην, ο παραιτημένος νυν…

    Μην το κάνετε. Δεν ψάχνουμε ένοχο. Να καταλάβουμε θέλουμε, γιατί η κατανόηση είναι και το πρώτο βήμα προς τη λύτρωση.

    Με πολύτιμο εργαλείο τη γνώση της κλινικής ψυχολογίας, αλλά ταυτόχρονα με απλό και εύληπτο λόγο, οι ιστορίες επιδιώκουν να κάνουν μια γενναία βουτιά στην περίπλοκη και πολύχρωμη ανθρώπινη ψυχή.

    Αύγουστος Κορτώ
    Το Πράσινο Αστέρι, εκδόσεις Πατάκης
    Πέμπτη 7/12 και ώρα 19:00 | Public Τσιμισκή

    Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αυγούστου Κορτώ, «Το πράσινο αστέρι», την Πέμπτη 7/12 στις 19:00, στο Public Τσιμισκή.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Η µικρή Μοκοσάντα φεύγει απ’ το χωριό της λίγο πριν ξεσπάσει εμφύλιος. Οδηγός της το πράσινο αστέρι, όπου ζουν, παντοτινά ευτυχισμένες, οι ψυχές των καλών ανθρώπων. Στο ταξίδι της συναντά ζώα που γίνονται φίλοι της, κι όλοι µμαζί αναζητούν την Αλτάντα, το πέρασμα των κόσμων, γιατί η Μοκοσάντα ονειρεύεται να ξαναδεί τον πατέρα της, που έχασε µικρή, κι ίσως ακόμα και τη μάνα της, γιατί δεν ξέρει τι απόγινε όταν ο πόλεμος κατάπιε το Μοκόσο.

    Ο Ίκο-Ίκο, το πεινασμένο, φοβισμένο λυκάκι. Ο Λίτολο, ο µμελαγχολικός γύπας. Η Ζουζούτα, το μικρό βασανισμένο φίδι. Κι εσείς, οι αναγνώστες της περιπλάνησής τους, κάτω απ’ τη λάμψη του πράσινου αστεριού. Ένα µμυθιστόρημα για τη φιλία και την αγάπη. Μια περιπέτεια για τον άλλο κόσµο, που ζει μέσα µας. Μια ιστορία σαν παραμύθι, για παιδικές ψυχές – σ’ ό,τι σώμα κι αν κατοικούν.

    Θεόδωρος Σταυρινούδης & Χρήστος Κακαρούγκας
    Διοικώντας τις τουριστικές επιχειρήσεις, εκδόσεις Κριτική
    Παρασκευή 8/12 και ώρα 19:00 | Αίθουσα Public Συντάγματος

    Το Public και οι εκδόσεις Κριτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεόδωρου Σταυρινούδη & του Χρήστου Κακαρούγκα, «Διοικώντας τις τουριστικές επιχειρήσεις», την Παρασκευή 8/12 στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

    Συμμετέχουν οι:

    Ιωάννα Δρέττα – Πρόεδρος Δ.Σ. Marketing Greece & Πρώην Υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού
    Έλενα Γκίκα-Πετρουλάκη – Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Costa Navarino Resorts & Συγγραφέας
    Θεόδωρος Σταυρινούδης – Καθηγητής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Πανεπιστήμιο Αιγαίου & Συγγραφέας του βιβλίου
    Χρήστος Κακαρούγκας – Διδάσκων του Πανεπιστημίου Αιγαίου & Συγγραφέας του βιβλίου

    Συντονίζει ο Οικονομικός συντάκτης Χάρης Ντιγριντάκης

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    Μια σύγχρονη ματιά στον τρόπο που μια τουριστική επιχείρηση-οργανισμός πρέπει να οργανώνεται και να διοικείται αποτελεσματικά.

    Σκοπός του βιβλίου είναι να χαρτογραφήσει το πολύπλευρο επιστημονικό τοπίο της διοίκησης των τουριστικών επιχειρήσεων και να δώσει πολλά παραδείγματα καλών πρακτικών αντιμετώπισης των σύγχρονων προκλήσεων: τη σύγχρονη τουριστική βιομηχανία και το διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, τη μικρομεσαία τουριστική επιχειρηματικότητα, τους παράγοντες διαμόρφωσης ενός αποτελεσματικού εσωτερικού επιχειρησιακού περιβάλλοντος, την ηγεσία και την απασχόληση στις τουριστικές επιχειρήσεις, τη στρατηγική διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

    Γραμμένο με τρόπο απλό και κατανοητό, φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό για φοιτητές, νέους επιστήμονες και για όσους κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, καθώς και για έμπειρους επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους.

    Παναγιώτης Γκούβερης
    Μινχάουζεν Διά Αντιπροσώπου, εκδόσεις Παπαζήση
    Παρασκευή 8/12 και ώρα 19:00 | Public Σερρών

    Το Public και οι εκδόσεις Παπαζήση σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Γκούβερη, «Μινχάουζεν Διά Αντιπροσώπου», την Παρασκευή 8/12 στις 19:00, στο Public Σερρών. Με τον συγγραφέα συζητά η ποιήτρια και δημοσιογράφος Χρυσάνθη Ιακώβου.

    Λίγα λόγια για το βιβλίο:

    1977. Ο παιδίατρος Roy Meadow περιγράφει την πλέον θανατηφόρα μορφή παιδικής κακοποίησης την οποία και αποκαλεί Munchausen Syndrome by proxy: γονείς οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να καταφέρουν περιττά χειρουργεία, αχρείαστες νοσηλείες και αναίτιες φαρμακοδοσίες προς το παιδί τους.

    Εξαπατούν όποιον παιδίατρο βρεθεί στο διάβα τους. Σήμερα, εκατοντάδες είναι οι περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων σε έδαφος Munchausen που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης: γονείς φυλακίστηκαν, παιδιά απομακρύνθηκαν από τη φυσική τους οικογένεια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα αμφισβητούν την ύπαρξη της διαταραχής.

    Παραδόξως, η ελληνική δικαιοσύνη ουδέποτε έχει εκδώσει –έστω μία– απόφαση παραδοχής υγειονομικής κακοποίησης ανηλίκου.

    Στην παρούσα προσπάθεια επιδιώκω την ανάδειξη σχημάτων και συλλογιστικής διά της οποίας επιχείρησα να προσεγγίσω εκφάνσεις του συνδρόμου στο ελληνικό παράδειγμα.

    Ο Γιώργος Σαμπάνης, μαζί του στο Photobooth στο Public The Mall Athens για το νέο album «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ»!
    Παρασκευή 8/12 και ώρα 19:00 | Public The Mall Athens

    Τα Public και η Cobalt Music σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό signing session του φυσικού album της Γιώργου Σαμπάνη, «Λες Και Με Ξέρεις» την Παρασκευή 8/12 στις 19:00 στο Public The Mall Athens.

    Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του και να αγοράσουν το νέο του album, με την υπογραφή του.

    Λίγα λόγια για το άλμπουμ:

    Ο πιο ταλαντούχος hit-maker τραγουδοποιός της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης, κυκλοφορεί το νέο (διπλό!) άλμπουμ «Λες Και Με Ξέρεις», φορτωμένο με τις πιο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, αλλά και επτά ολοκαίνουργια τραγούδια, που αναμένεται να αγαπηθούν το ίδιο παράφορα.

    Στο άλμπουμ, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζεται, για πρώτη φορά στη δική του δισκογραφία, με πολλούς σπουδαίους στιχουργούς ταυτόχρονα, φτιάχνοντας ένα άλμπουμ πραγματικά πολυσυλλεκτικό σε συναισθηματικές ματιέρες και υφές. Στη μουσική παραγωγή, όπως πάντα, ο μόνιμος συνεργάτης του και ο «δεύτερος εαυτός» του όπως τον αποκαλεί, ο Χρήστος Soumka.

    Τέσσερα ολόκληρα χρόνια από το προηγούμενο άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι», ο καλλιτέχνης επιστρέφει πραγματικά πιο ώριμος και διαφορετικός. Όπως λέει στο σημείωμα που συνοδεύει το άλμπουμ:

    «Τέσσερα χρόνια που ο κόσμος όπως τον γνώριζα άλλαξε τελείως, όχι μόνο γύρω από μένα αλλά και γενικότερα. Θες ο Covid, θες ο πόλεμος στις διπλανές γειτονιές… Θες οι άνθρωποι που έβλεπα σαν οικογένεια και τελικά δεν ήταν…

    Θες εκείνοι που ήταν οικογένεια χωρίς να το περιμένω και στα δύσκολα άπλωσαν χέρια και σχοινιά για να μη με αφήσουν να πέσω στο πουθενά; Θεέ μου! Σαν να ήταν προφητικό το βιντεοκλίπ «Άγρια Θάλασσα» και έπρεπε να ξαναθυμηθώ εκείνο το παιδί που έτρεχε στο στίβο και έκανε πρωταθλητισμό, αυτή τη φορά για να μην τρελαθώ»

    Isaac Palmiola
    Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε, εκδόσεις Διόπτρα
    Παρασκευή 8/12 και ώρα 19:00 | Public Golden Hall

    Τα Public, οι εκδόσεις Διόπτρα και το Ινστιτούτο Cervantes σας προσκαλούν σε μια μοναδική συνάντηση τον best seller συγγραφέα Isaac Palmiola την Παρασκευή 8/12 στις 19.00 στο Public Golden Hall! Ο δημιουργός του «Σέργουφ Χολμς» θα συνομιλήσει με τους μικρούς αναγνώστες και αναγνώστριες και θα υπογράψει τα βιβλία τους!

    Η σειρά βιβλίων «Σέργουφ Χολμς» είναι μια νέα αστυνομική σειρά βιβλίων όπου δύο παιδιά και ένας σκύλος μεταμορφώνονται σε ατρόμητους ντετέκτιβ, έτοιμοι να ξεδιαλύνουν μυστήρια!

    Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

    Ο Isaac Palmiola (1979) ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη. Σπούδασε φιλολογία και έχει εργαστεί στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Πλέον, εργάζεται ως συγγραφέας και ως καθηγητής γλώσσας και λογοτεχνίας.

    Τα βιβλία, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, με ιδιαίτερη αγάπη στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Game of Thrones και το Lost. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του είναι να συνεχίσει να ζει συναρπαστικές περιπέτειες πληκτρολογώντας ιστορίες στον υπολογιστή του, φορώντας τις πιτζάμες και τις παντόφλες του.

    Η Αναστασία, σε ένα signing session στο κατάστημα Public Συντάγματος!
    Δευτέρα 11/12 και ώρα 19:00 | Αίθουσα Public Συντάγματος

    Τα Public και η Minos EMI / Universal σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό signing session του 1ου φυσικού album της Αναστασίας, «Ευχή» τη Δευτέρα 11/12 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

    Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της και να αγοράσουν το νέο της album, με την υπογραφή της.

    Λίγα λόγια για την Αναστασία και το album της:

    Το διπλά πλατινένιο album της Αναστασίας κυκλοφορεί πλέον και σε φυσικό προϊόν.

    Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, στο πρώτο της album με τίτλο «Ευχή». Ενάμιση χρόνο πριν, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της – το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας – και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

    Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε YouTube & Spotify, διαμαντένια και πολυπλατινένια singles, δεκάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με Γιώργο Μαζωνάκη, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Σαμπάνη και Μέλισσες, και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ευχή» είναι πλέον γεγονός.

    Η «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς» & «Σημάδι» και κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

    Στην «Ευχή» θα απολαύσετε ακόμα την συγκινητική ερωτική μπαλάντα «Φλόγα», την ξεσηκωτική «Ακρόπολη», την ανεβαστική «Θύελλα», την νοσταλγική «Γυναίκα» καθώς και το πολύ εσωτερικό κομμάτι «Αναστασία».

    Την παραγωγή του album επιμελήθηκαν οι Γιώργος Καλογεράκος και Νίκος Χωρίτος.

    Διαβάστε επίσης:

    Το 1o Black Friday Show με Λ. Φισφή, Δ. Μακαλιά & Ζ. Ρούμπο έρχεται στο Public.gr

    Τα Public επεκτείνονται με 13 νέα mega καταστήματα

    Οι εκδηλώσεις Νοεμβρίου στα Public



    ΣΧΟΛΙΑ