• Business

    Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει έργο 19,7 εκατ. ευρώ για την Αεροπορική Βάση στη Λάρισα

    Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει έργο 19,7 εκατ. ευρώ για την Αεροπορική Βάση στη Λάρισα

    Ευθύμιος Μπουλούτας. Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάκτωρ


    Στην Άκτωρ πρόκειται να ανατεθεί το νέο έργο κατασκευής και βελτιώσεων υποδομής της Αεροπορικής Βάσης στη Λάρισα, από την Environmental Chemical Corporation, ύψους 19,7 εκατ. ευρώ. Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στη  110 πτέρυγα μάχης της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.

    Το έργο αφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής Βάσης της Λάρισας και το αντικείμενό του αποτελείται από την κατασκευή δύο (2) υπόστεγων συντήρησης μεγάλης έκτασης (LAMs), ενός (1) κτιρίου συντήρησης αεροσκαφών, ενός (1) κτιρίου εγκαταστάσεων, την επέκταση των διαδρόμων τροχοδρόμησης, την κατασκευή χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και την κατασκευή θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

    Επίσης, περιλαμβάνεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων τμήματος των διαδρόμων τροχοδρόμησης, η κατασκευή βοηθητικού χώρου στάθμευσης αεροσκαφών και η εγκατάσταση εξοπλισμού. Η διάρκεια του έργου προβλέπεται 12 μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2022.

    Το έργο ανατέθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC) στην αμερικανική εταιρεία Environmental Chemical Corp (ECC).

    Διαβάστε επίσης

    Ελλάκτωρ: Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια από την ΑΜΚ

    Ελλάκτωρ: Τι μηνύματα εκπέμπει το μεγάλο ομόλογο των 670 εκατ. ευρώ για τη Διοίκηση των Ολλανδών

     



    ΣΧΟΛΙΑ