ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε χθες (30.12.204) η μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής της Helleniq Energy (35%) στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΠΑ Εμπορίας προς το ΤΑΙΠΕΔ, όπως ανακοινώθηκε από την εισηγμένη σήμερα (31.12.2024).
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Helleniq Energy: Σε συνέχεια της από 19 Δεκεμβρίου 2024 ανακοίνωσης, η HELLENiQ ENERGY Holdings A.E. (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι στις 30 Δεκεμβρίου 2024 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής της Εταιρείας (35%) στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε. (το «ΤΑΙΠΕΔ»).
Διαβάστε επίσης
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ : Όλο το παρασκήνιο πίσω από το τέλος του διαζυγίου των εκατομμυρίων
Συρία: Πυραυλικά πλήγματα από Γαλλία σε θέσεις του Ισλαμικού Κράτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.