ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιπροσωπεία ΕΚ για Τέμπη: Διφορούμενα μηνύματα 3,5 χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Καθυστερήσεις αναμένονται σε δρομολόγια της Hellenic Train Α.Ε. λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Οινοφύτων.
Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, ο OΣE προχώρησε σε διακοπή ρεύματος της γραμμής και ως εκ τούτου οι αμαξοστοιχίες IC54 και ΙC 53 σταμάτησαν στο σταθμό Αυλώνα και στο σταθμό της Θήβας αντίστοιχα.
Επίσης, η αμαξοστοιχία 1547 δεν αναχώρησε από το σταθμό της Χαλκίδας.
Η Hellenic Train Α.Ε. προχωρά σε μίσθωση λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις αναλόγως της διαθεσιμότητας των λεωφορείων.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε το μεσημέρι της Κυριακής σε χαμηλή βλάστηση. Έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Επιχειρούν 22 #πυροσβέστες με 8 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2022
Διαβάστε επίσης:
Θάσος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.