• Business

    H SEAJETS εγκαινιάζει δύο νέα δρομολόγια: Λαύριο – Αγ. Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα & Πειραιάς – Γύθειο -Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο


    Η SEAJETS με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων για την εξυπηρέτηση 7 νέων προορισμών με τα πλοία της από την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020.

    Πρόκειται για το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο «Aqua Blue» που δρομολογείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Λαυρίου προς Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Καβάλα προς Λήμνο, Αγ. Ευστράτιο και Λαύριο.

    Το δεύτερο δρομολόγιο αφορά το επιβατηγό/οχηματαγωγό «Aqua Jewel» που δρομολογείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά, (πύλη Ε9) προς Γύθειο, Κύθηρα, Αντικύθηρα και Κίσσαμο. Τα δύο πλοία διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια, πλήρως ανακαινισμένους ξενοδοχειακούς χώρους, καθώς και καμπίνες ώστε να εξασφαλίζουν στους επιβάτες τους, ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι.

    Οι νέοι προορισμοί αντικατοπτρίζουν τη μακροχρόνια προσπάθεια της εταιρείας, με 30 χρόνια παρουσία στον κλάδο, για την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών της, θέτοντας συνεχώς ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Η SEAJETS με έναν στόλο, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς κυρίως με σύγχρονα επιβατηγά ταχύπλοα, συνδράμει αποτελεσματικά στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει, καθώς και στη συνολική προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

    Σήμερα, η SEAJETS εξυπηρετεί πάνω από 300 διασυνδέσεις και 35 λιμάνια στο Αιγαίο.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

    Δημήτρης Πανταζής, Κατερίνα Νατσίκου
    T: 210 4121001 – 6936 132691, e-mail: [email protected]



    ΣΧΟΛΙΑ