• Business

    H Εθνική Τράπεζα στηρίζει την ελληνική κοινωνία – Δείτε πως! (video)


    Mία crowdfunding πλατφόρμα, η act4Greece δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας για την προώθηση σημαντικών έργων που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και οικονομία. Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί με τη συνεισφορά τόσο φυσικών προσώπων, όσο και εταιρειών, δωρεές ύψους €1.4εκ για ζεστά σχολικά γεύματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, δαπάνες για τον πολιτισμό, ερευνητικά προγράμματα κ.α.

    Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δράσεις, όπως η δημιουργία 20 ποιοτικών Δανειστικών Βιβλιοθηκών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 6 απομακρυσμένων νομών της χώρας. Σκοπός του έργου είναι να καλυφθούν οι ανάγκες εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας 2.331 μαθητών ανά σχολική χρονιά.

    Η δράση, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Βιβλίου, θα είναι αναρτημένη στην πλατφόρμα έως την 31.12.2017 και με την ελάχιστη συνεισφορά όλων μας θα μπορέσει να γίνει πράξη.

    Δείτε το video:

    Ας προσφέρουμε έμπνευση και πνευματική καλλιέργεια σε πολλές γενιές μαθητών, με ένα κλικ στο www.act4greece.gr ή στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.



    ΣΧΟΛΙΑ