• Business

    Η έκπληξη των Αθηνών: Ο εφοπλιστής, η 24χρονη και η εγκυμοσύνη


    Το ειδύλλιο του πασίγνωστου 60χρονου εφοπλιστή και της κοσμικής 24χρονης, όπως όλα δείχνουν, θα έχει την πιο ευτυχή κατάληξη, καθώς ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι η όμορφη κοπέλα περιμένει το πρώτο τους παιδί που θα σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αν και κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ, ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη της 24χρονης, η οποία κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και από τους πολύ κοντινούς τους φίλους.

    Ο πασίγνωστος εφοπλιστής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περνάει δύσκολα με το πολύκροτο διαζύγιό του από γνωστή Αθηναία – το οποίο δεν έχει εκδοθεί εδώ και τέσσερα χρόνια λόγω των συνεχιζόμενων αγωγών που κάνει ο ένας στον άλλο – φαίνεται πως θα μπορέσει πλέον να βρει την ηρεμία και τη γαλήνη που τόσο του έχει κοστίσει η δικαστική διαμάχη εδώ και καιρό. Ο ίδιος, έχει ήδη τέσσερα παιδιά, δύο κόρες με την τελευταία του σύζυγο και δύο γιους από τον πρώτο του γάμο και τελικά θα αποκτήσει και πέμπτο, το φύλο του οποίου είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μαθευτεί. Από την άλλη, για τη γοητευτική νεαρή θα είναι το πρώτο της παιδί.

    illustrate emailΗ γνωριμία του ζευγαριού είναι μια πολύ ρομαντική ιστορία, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο τηλεοπτικής σειράς. Η πρώτη τους επαφή έγινε στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα “Astir Palace”, όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν στην ίδια παρέα γνωστών και φίλων. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, με πολλά χαμόγελα και φλερτ στον αέρα, το οποίο σχεδόν κανείς δεν αντιλήφθηκε στην αρχή. Αντάλλαξαν όμως αριθμούς τηλεφώνων και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά η πρώτη ευχάριστη ρομαντική γνωριμία δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα πολύ δυνατό και ειλικρινή έρωτα. Τα πρώτα τους ραντεβού ως ζευγάρι, πλέον, αλλά με πρωτοβουλία του εφοπλιστή, τα πέρασαν σε μέρη όπου δεν κυκλοφορούν φωτογράφοι και δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα και η ιδιωτικότητα αποτελεί αρετή. Ένα από αυτά είναι το χλιδάτο fusion εστιατόριο “Nobu” στον αγαπημένο τους “Αστέρα” αλλά και η υπερπολυτελής θαλαμηγός του εφοπλιστή, που τους δίνει τη δυνατότητα να δειπνούν αρόδο στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης με απόλυτη μυστικότητα.

    Η σχέση τους, που ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 2015, έμελλε να είναι η καλύτερη και για τους δυο, αφού η μεταξύ τους χημεία αποδείχτηκε πολύ ισχυρή. Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους περιγράφουν πως δεν τους έχουν δει ποτέ πιο ευτυχισμένους και ήρεμους. Στις αρχές, δεν κυκλοφορούσαν πολύ δημοσίως, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής επιθυμεί να διατηρήσει το χαμηλό προφίλ που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που σεβάστηκε απόλυτα η νεαρή αγαπημένη του, παρά το νεαρό της ηλικίας της που μπορεί δικαιολογημένα να προστάζει μια διαφορετικών τόνων ζωή. Άλλωστε ο εφοπλιστής, που διατηρεί και τον τίτλο του Διδάκτορα, επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα αποκλειστικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, άσχετα αν αυτό δεν γίνεται πάντοτε σεβαστό, ιδιαίτερα με το πολύκροτο δεύτερο διαζύγιο που περνάει.

    Η νεαρή των Νοτίων Προαστίων, έχει ζήσει ως σήμερα μια ιδιαίτερα προνομιούχα ζωή, όπως άλλωστε είναι φυσικό, δεδομένης της οικονομικής της επιφάνειας. Σπούδασε στα “Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα”, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας και πήρε πτυχίο bachelor από το αμερικάνικο κολέγιο “Deree” στο πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο της Ιστορίας της Τέχνης. Πτυχίο που θα τη βοηθήσει να εκτιμήσει πολύ περισσότερο και να δει με άλλο μάτι τη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει ο εφοπλιστής σύντροφός της. Είναι το μόνο παιδί της οικογένειάς της που δεν σπούδασε ναυτιλιακά, όπως έκαναν οι δυο αδερφές της. Έχει λάβει πολύ καλή ανατροφή, πράγμα που της χάρισε και μια ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε ανθρώπους τόσο νέους.

    Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, πριν τη σχέση της με τον εφοπλιστή, είχε άλλες δύο σχέσεις που δεν είχαν αίσια κατάληξη, μία με γνωστό δήμαρχο του Αθηναϊκού Νότου και άλλη μια με γνωστό επιχειρηματία, έμπορο αυτοκινήτων. Καμία όμως από αυτές δεν απέκτησε τον σοβαρό χαρακτήρα της τωρινής της σχέσης με τον εφοπλιστή, με τον οποίο συγκατοικεί σε πολυτελή μεζονέτα στο προάστιο της Γλυφάδας. Οι βάσεις αυτού του δεσμού είναι πολύ ισχυρές και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν.

    istock_000015777770medium2Η κοινή ζωή του ζευγαριού είναι ονειρεμένη από κάθε άποψη. Εκτός από ρομαντικά δείπνα στην Αθήνα, περιλαμβάνει και ατελείωτα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Όποτε του επιτρέπουν οι πολυάριθμες υποχρεώσεις του, ο εφοπλιστής συνοδεύει την αγαπημένη του – και σύντομα μητέρα του πέμπτου του παιδιού – σε ταξίδια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Σε μέρη όπου μπορούν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους ελεύθεροι και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Εξωτικές παραλίες εναλλάσσονται με πολύβουες πρωτεύουσες σε όλα τα μέρη του κόσμου. Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σε δημοφιλή χειμερινά και παραμυθένια χιονισμένα θέρετρα και από εκεί ταξίδια για shopping και χαλάρωση. Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Τόκιο και οι εξωτικές Γρεναδίνες είναι μερικά μόνο από τα μέρη που έχει ταξιδέψει το ερωτευμένο ζεύγος. Μαζί μοιράζονται τα πάντα, ακόμα και γενικές εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Θα μπορούσε κανείς να πει και όχι άδικα ότι βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον τελικό προορισμό τους και το απάνεμο λιμάνι τους.

    Τα μόνα σύννεφα που επισκιάζουν αυτό το δυνατό έρωτα, δεν είναι άλλα από αυτά που προκαλούν οι συνεχείς δικαστικές διαμάχες του εφοπλιστή με τη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία εδώ και τέσσερα χρόνια ανταλλάσσουν αδιάλειπτα αγωγές γιατί δεν μπορούν να καταλήξουν στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Είναι ένα διαζύγιο που έχει καταπονήσει πολύ ψυχικά τον εφοπλιστή, ο οποίος δεν περίμενε ποτέ να ζήσει τέτοιες στιγμές και να επισκέπτεται τακτικά τις δικαστικές αίθουσες. Όμως, παρά τις ταλαιπωρίες που βιώνει, έχει πλέον σε κάτι πολύ ισχυρό και φωτεινό να ελπίζει, που θα κάνει τη ζωή του πλουσιότερη σε ανεκτίμητο βαθμό: ένα παιδί, καρπό του πιο δυνατού, ειλικρινούς και μεγάλου έρωτα που έζησε ποτέ.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/dite-ti-krivete-piso-apo-to-prosopo-tis-mona-liza/39691

     



    ΣΧΟΛΙΑ