• Business

    Grivalia: Απόκτησε το «Arcania Business Center» έναντι 14 εκατ. ευρώ

    Grivalia Χρυσικός

    Γιώργος Χρυσικός. Grivalia Management


    Την απόκτηση του ακινήτου «Arcania Business Center», επί της οδού Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 στο Μαρούσι Αττικής, ανακοίνωσε η Grivalia. 

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Grivalia, το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε στα 14,3 εκατομμύρια ευρώ, με επιπρόσθετο πιστούμενο τίμημα 0,8 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο χρόνια, υπό τον όρο εκπλήρωσης προϋποθέσεων που σχετίζονται με την μισθωτική απόδοση του ακινήτου.

    Το «Arcania Business Center» είναι ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 19.700τ.μ., με εξαιρετική προβολή και  σύγχρονες προδιαγραφές.

    arcania

    Το συγκρότημα κτιρίων αναπτύσσεται σε δύο ανεξάρτητες πτέρυγες γραφείων συνολικής επιφανείας 6.200τ.μ., διαθέτει επιπλέον χώρους αιθρίου και λοιπούς βοηθητικούς χώρους επιφάνειας 3.400τ.μ., και υπόγειες θέσεις στάθμευσης επιφάνειας 10.100τ.μ., ενώ είναι πλήρως εκμισθωμένο σε μεγάλους εγχώριους και πολυεθνικούς οργανισμούς.

    Το ακίνητο ενσωματώνει χαρακτηριστικά βιωσιμότητας και έχει άριστη προσβασιμότητα.

    Η αγορά του ακινήτου από την Grivalia χρηματοδοτήθηκε κατά ποσό 12 εκατομμυρίων ευρώ από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2014.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε την συμφωνία με την Dimand για την υλοποίηση επένδυσης σε ακίνητο των παλαιών εγκαταστάσεων της Παπαστράτος, ενώ τον περασμένο Μάρτιο την απόκτηση κτιρίου γραφείων ενός ακινήτου επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 68 στην Αθήνα, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή και συνδυάζει εμπορική και γραφειακή χρήση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βασίλης Φουρλής: Δυναμική επιστροφή στα κέρδη για τον Όμιλο Fourlis

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurobank: Εγκαινίασε το πρώτο «digital» κατάστημα στο Κολωνάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Public, McArthurGlen, GAP και Media Markt στο χορό της Black Friday με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές



    ΣΧΟΛΙΑ