• Business

    Greek Exports Awards: Στην Foltène®PHARMA το βραβείο Gold Top Branded Export Product

    • NewsRoom

    Κα Σόνια Λαζαρίδου – Γερολυμάτου Διευθύντρια Κλάδου GEROLYMATOS INTERNATIONAL, Kos Αντώνιος Κατεπόδης, Αντιπρόεδρος, ΕΝΔΥ ΟΕΥ


    Το brand Foltène® PHARMA, συνώνυμο με τη θεραπεία της τριχόπτωσης τα τελευταία 75 χρόνια, βραβεύτηκε με τη διάκριση Gold Top Branded Export Product στα φετινά βραβεία Greek Exports Awards.

    Η μάρκα επιδεικνύει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, με το 95% του ετήσιου όγκου πωλήσεων να προέρχεται από πωλήσεις σε 30 χώρες του εξωτερικού, και στις 5 ηπείρους. Κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Μέσης Ανατολής , αποτελεί πρώτη επιλογή στη θεραπεία της τριχόπτωσης στις αγορές του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ, μετρά εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες ενώ συνταγογραφείται από δερματολόγους και συνίσταται από φαρμακοποιούς σε παγκόσμια κλίμακα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η μάρκα την τελευταία τριετία σημειώνει διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο.

    Η βασική καινοτομία του brand Foltène®PHARMA, έγκειται στο γεγονός ότι όλες οι φόρμουλες σχεδιάζονται με γνώμονα τις αρχές της Αντιγηραντικής Ιατρικής (Ιατρική του 2010) η οποία δίνει πολύ μεγάλο βάρος στον τομέα της πρόληψης. Παράλληλα το brand πρωτοπορεί διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα ενδυνάμωσης για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

    Το 2019 η μάρκα προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων Foltène®PHARMA με το νέο ενεργό συστατικό DN-Age™, με ενισχυμένες προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες και αντιγηραντική δράση, αποτελώντας και το βασικό USP της σειράς. Ενδεικτικά χάρη στο DN-Age™, το νέο σαμπουάν Anti-Aging Hair Rescue παρέχει προστασία στα μαλλιά των καταναλωτών που ζουν σε επιβαρημένα αστικά περιβάλλοντα ενώ η αγωγή ενδυνάμωσης βλεφαρίδων και φρυδιών πλέον παρέχει και προστασία από το Blue Light, το φως που εκπέμπουν τα κινητά, τα tablets και οι υπολογιστές μας.

    Την παραγωγή και εξαγωγή των δερμοκαλλυντικών προϊόντων Foltène®PHARMA πραγματοποιεί η ελληνική εταιρία Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς από το 1923.

    Το βραβείο παρέλαβε η κα. Σόνια Λαζαρίδου-Γερολυμάτου.



    ΣΧΟΛΙΑ