• Business

    Grand Hyatt Athens: Η επέκταση και αναμόρφωση από το 2023 σηματοδοτεί νέα ξενοδοχειακή εποχή

    Grand Hyatt Athens: Η επέκταση και αναμόρφωση από το 2023 σηματοδοτεί νέα ξενοδοχειακή εποχή

    Grand Hyatt Athens


    Αξιοσημείωτη επένδυση με το απαιτητικό έργο επέκτασης και αναμόσφωσης της GRAND HYATT ATHENS. Η έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου ξενοδοχείου μέσα στο 2023, σηματοδοτεί το δεύτερο μεγαλύτερο της αλυσίδας GRAND HYATT στην Ευρώπη.

    το GRAND HYATT ATHENS (GHA) άνοιξε τις πόρτες του στη λεωφόρο Συγγρού στα τέλη του 2018. Τότε σήμανε μια νέα εποχή για την αθηναϊκή ξενοδοχειακή σκηνή.

    Προνομιακός χαρακτήρας

    Παρότι μέρος της διάσημης αλυσίδας, το GHA διατηρεί ξεχωριστό χαρακτήρα. Ισορροπεί την τοπική ταυτότητα με τα διεθνή του διαπιστευτήρια. Συνδυάζει τοπικό και παγκόσμιο, business and pleasure, εμπορικά στοιχεία με ιστορία και παράδοση.

    Βρίσκεται κοντά σε επαγγελματικά σημεία αλλά και σε σημείο αναπνοής από τα σημαντικότερα πολιτιστικά ιδρύματα και μουσεία, τη θάλασσα, τα τουριστικά αξιοθέατα. Εν ολίγοις, να εξυπηρετεί επαγγελματίες και ταξιδιώτες.

    Η αναμενόμενη επιτυχία του GHA και η ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο προορισμό δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για φιλόδοξους στόχους.

    ΕΡΓΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

    Το φιλόδοξο αυτό έργο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και τώρα βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

    Οι εργασίες αφορούν όχι μόνο στην επέκταση του υπάρχοντος ξενοδοχείου, αλλά και στην εκ βάθρων αναμόρφωση όλων σχεδόν των χώρων του.

    Με αιχμές αλλά και κλασικά στοιχεία

    Με την προσάρτηση και αρχιτεκτονική ανάπλαση του παρακείμενου κτίσματος που στο παρελθόν φιλοξενούσε τον κινηματογράφο Odeon από το γραφείο Diarchon, δεν αλλάζουν μόνο τα δεδομένα του GHA, αλλά και εκείνα της περιοχής.

    Η δωρική και με αιχμές πρόσοψη του νέου κτιρίου, όπου πρωταγωνιστεί η τραβερτίνη και το γυαλί, έχει τη δική της αυτονομία και δυναμική. Συμπληρώσει διακριτά εκείνη του αρχικού κτίσματος.

     

    Μοναδικότητες

    Στο εσωτερικό όμως όλα ρέουν. Οι κοινόχρηστοι χώροι στο ισόγειο, οι διάδρομοι προς τα δωμάτια στους οκτώ ορόφους δημιουργούν ενιαίο σύνολο.

    Θα προστεθούν επιπλέον 227 νέα δωμάτια και σουίτες, για να αριθμούν συνολικά 548. Ανάμεσα τους προβλέπονται σουίτες με τη δική τους plunge pool, μοναδικές στην Αθήνα σε City Hotel.

    Business and Pleasure

    Στο rooftop, η απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη όπου μία καινούργια πισίνα κατασκευάζεται δίπλα στην υπάρχουν. Υπάρχουν επίσης οι πισίνες του Αιθρίου και η εσωτερική του Spa. ‘Ετσι, το GHA αναδεικνύεται ως το μοναδικό ξενοδοχείο στην Αθήνα με τέσσερις πισίνες.

    Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στους συνεδριακούς και τους χώρους ποικίλων εκδηλώσεων που καταλαμβάνουν πλέον τρία επίπεδα και αγγίζουν τα 4.400 τ.μ.: Executive Lounge, meeting και syndicate rooms, αίθουσες για συνεντεύξεις και για ιδιωτικά γεύματα έρχονται να εξασφαλίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου GHA στο επαγγελματικό και κοινωνικό τοπίο της πρωτεύουσας.

    Να σημειωθεί ότι το ballroom Caryatids με χωρητικότητα 1.000 ατόμων, στο ισόγειο της νέας πτέρυγας, αποτελεί το μοναδικό σε τέτοια κλίμακα με φυσικό φως ημέρας.

    Ντιζάιν και Τέχνη

    Το interior design που φέρει την υπογραφή του studio MKV Design ακολουθεί τη γραμμή της μοντέρνας κομψότητας, της αφαιρετικής πολυτέλειας, με υλικά και μοτίβα που συχνά παραπέμπουν στην κλασική Ελλάδα.

    Η ελληνική τέχνη, αναπόσπαστο κομμάτι του GHA, δίνει και εδώ το παρών υπό την επιμέλεια της διακεκριμένης ζωγράφου Νικομάχης Καρακωστάνογλου.

    Στολίζει το χώρο με έργα όπως το επιβλητικό art installation ‘’The Tower’’ της Ναταλίας Μαντά που διατρέχει καθ’ ύψος όλα τα επίπεδα του αιθρίου στο νέο κτίριο.

    Διαχειριστές

    Ένα νέο κεφάλαιο λοιπόν ανοίγει για το GRAND HYATT ATHENS.

    Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Πάνος Αλμυράντης δηλώνει:

    «Έχοντας πλήρη αίσθηση της ευθύνης της, η ομάδα μας είναι περήφανη και έτοιμη με σκληρή δουλειά, δέσμευση και αποφασιστικότητα να συμβάλλει στην εδραίωση του GRAND HYATT ATHENS στον μεταβαλλόμενο αθηναϊκό ξενοδοχειακό καμβά. Έμπνευση μας για το μέλλον αποτελεί η πολύπλευρη σύνθεση αισθητικής και εγκαταστάσεων που θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες και επιμελημένες υπηρεσίες».

    To GRAND HYATT ATHENS διαχειρίζεται ο όμιλος Knossians/Y&T Daskalantonakis, υπό την ιδιοκτησία των Henderson Park και Hines. Πρόκειται για διακεκριμένες εταιρείες επενδύσεων και ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας.

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κρατήσεις, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.grandhyattathens.com. Ακολουθήστε μας στα social media @grandhyattathens, #GoGrand.

    Η GRAND HYATT

    Τα ξενοδοχεία GRAND HYATT ανά τον κόσμο βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα στο σταυροδρόμι της κάθε τοπικής κουλτούρας και της παγκόσμιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε ιδανικούς προορισμούς για getaways.

    Κάθε ξενοδοχείο GRAND HYATT είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει το δικό του ξεχωριστό περιβάλλον, αποτελώντας παράλληλα ένα κομβικό σημείο για τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

    Τα ξενοδοχεία GRAND HYATΤ υποστηρίζουν τη βασική τους φιλοσοφία “GO GRAND” κάθε μέρα.



    ΣΧΟΛΙΑ