• Business

    Γλυφάδα: Τι κατέθεσε για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση

    • NewsRoom
    Δέσποινα Καρνέση

    Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση. Εχασε σύζυγο και αδερφή


    Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε χθες Πέμπτη (22/2) η Δέσποινα Καρνέση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τα όσα συνέβησαν εκείνη την Δευτέρα που ο 76χρονος Αιγύπτιος εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας και άρχισε να παίρνει ζωές, χωρίς ωστόσο να δώσει με τα λεγόμενα της κάποια νέα διάσταση στην υπόθεση.

    Ειδικότερα, από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς ούτε όσον αφορά στα όσα έγιναν στα γραφεία της εταιρείας, ούτε όσον αφορά στις σχέσεις που είχε ο δράστης με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

    «Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» φέρεται να είπε κάποια στιγμή η Δέσποινα Καρνέση στους αστυνομικούς.

    Να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία που να ρίξουν περισσότερο φως στις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης.

    Υπενθυμίζεται ότι υπάλληλος της ναυτιλιακής, είχε καταθέσει για το μακελειό:

    «Πρώτα την κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, πήρε το κλειδί και το έριξε μετά κάπου, δεν ξέρω πού, και μετά κατέβηκε κάτω, στον όροφο της κυρίας Μαρίας. Αλλά αυτό ξεκινάει από το θέμα ότι πρώτα από όλα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, για να μην την πειράξει. Αυτός ο άνθρωπος ήταν άνθρωπος της οικογένειας και εγώ είμαι 25 χρόνια εδώ και ξέρω πολύ καλά ότι ήταν άνθρωπος της οικογένειας και όλοι ήταν μαζί του, έπιναν, έτρωγαν μαζί του, τον κρατούσαν στις γιορτές που έκαναν. Σε όλα ήταν και ο Άρης μέσα. Η διένεξη ξεκίνησε όταν άρχισαν οι προστριβές μεταξύ της οικογένειας» είπε, επιβεβαιώνοντας την κρίση μεταξύ των μελών της οικογένειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωσία: Τελεσίγραφο στη μητέρα του Ναβάλνι για την ταφή του

    Σάμος: Πώς συμμορία κατασκεύαζε όπλα με 3D εκτυπωτή – Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. (Φωτό)

    Στο Κατάρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύριο η συνάντηση με τον εμίρη Αλ Θανί



    ΣΧΟΛΙΑ