• Business

    Γήπεδο ΑΕΚ: Ικανοποίηση Μελισσανίδη για τα έργα υπογειοποίησης – Τι συζήτησαν με τον Πατούλη

    • NewsRoom


    Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα στελέχη της διοίκησης της ΑΕΚ μετά τη συνάντησή τους το μεσημέρι της Τρίτης με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στην οποία συζήτησαν το θέμα της προόδου των έργων υπογειοποίησης, που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας. Η συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, η νέα δημοτική αρχή της πόλης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης με θέμα την έναρξη των εργασιών  ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

    Τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά της ΑΕΚ είχε εκφράσει προς την πλευρά της Περιφέρειας την ανησυχία της για την έναρξη των εργασιών, καθώς αυτές θα έπρεπε σύμφωνα με το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα να είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα. Η καθυστέρηση είχε να κάνει με γραφειοκρατικά θέματα που έφεραν καθυστέρηση της έγκρισης της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, τα οποία ωστόσο λύθηκαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα.

    Μετά το πέρας της συνάντησης στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε πως τα έργα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν και ότι η γραφειοκρατία ήδη ξεπερνιέται, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

    «Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα»

    Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι το έργο της υπογειοποίησης θα τρέξει γρήγορα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

    «Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.



    ΣΧΟΛΙΑ